bertils Hemoglobiini 60 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.18 €/kpl
10,50 €

Kotimaiset bertil’s Hemoglobiini -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa ja kuparia sekä tehoa lisääviä vitamiineja parhaiten imeytyvässä muodossa.

Kotimaiset bertil’s Hemoglobiini -tabletit sisältävät vatsaystävällistä aminohappokelatoitua rautaa ja kuparia sekä tehoa lisääviä vitamiineja parhaiten imeytyvässä muodossa. bertil’s Hemoglobiini ei ole pelkkä rautatabletti. Se vahvistaa veren hemoglobiiniarvoja ja rautavarastoja lisäämällä samalla uusien punasolujen määrää. Monipuolinen koostumus piristää ja auttaa jaksamaan. Ruoka tai muut ravintolisät eivät heikennä aminohappokelatoidun raudan imeytymistä, joten valmisteen voi nauttia myös ruoan yhteydessä esim. kahvin, teen ja maidon kanssa. Rauta ja folaatti edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista sekä auttavat vähentämään väsymystä. Kupari edistää raudan kuljetusta kehossa. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.


Käyttö: 1 tabletti 1 – 2 kertaa päivässä.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:bertils Hemoglobiini 60 tabl
Arviosi

Täyteaine selluloosajauhe, rautabisglysinaatti (USA), L-askorbiinihappo, sakeuttamisaine natriumalginaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kuparibisglysinaatti, riboflaviini, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®, metyylikobalamiini.

Tuotetiedot
SKU 342060
EAN 6416227014494
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
Pakkauskoko60 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils