BYBI Sculpt & Smooth Self-Care Skin Boost Set

Saatavilla
Vertailuhinta: 37.90 €/kpl
37,90 € 41,40 €

Kolmiosainen ihonhoitosetti, joka pyrkii vahvistamaan ja pehmentämään ihoa. Sisältää päivisin ja öisin käytettävät kasvipohjaiset Boosterit, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa, sekä kasvohierontatyökalun, joka auttaa muotoilemaan ja kiinteyttämään ihoa. Sisältää BYBI:n myydyimmän vegaanisen vaihtoehdon retinolille, Bakuchiolin, ja ihon superfoodin - Strawberry Boosterin.Sisältää BYBI:n myydyimmän vegaanisen vaihtoehdon retinolille, Bakuchiolin, ja ihon superfoodin - Strawberry Boosterin.


2 x täysikokoinen Booster:

- Bakuchiol Booster 15ml: Bakuchiol Booster on luonnollinen, vegaaninen vaihtoehto retinolille. Yöaikaan käytettävä kasvoseerumi, joka täydentää nykyisiä ihonhoitotuotteitasi, stimuloi kollageenin tuotantoa ja parantaa merkittävästi ihon rakennetta ilman, että se ärsyttää ihoa.


- Strawberry Booster 15ml: Strawberry Booster -kosteuttava seerumi on 100 % kylmäpuristettua mansikan siemenöljyä, joka sopii erinomaisesti kuivalle, hilseilevälle tai ärtyneelle iholle. Sitä voidaan käyttää päivällä tai yöllä täydentämään jo käytössä olevia ihonhoitotuotteitasi, ja se imeytyy nopeasti tehostaen ihon kosteustasoa ja pehmentäen herkkää ihoa.


1 x lahja: - Kasvohierontatyökalu

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:BYBI Sculpt & Smooth Self-Care Skin Boost Set
Arviosi

Strawberry Booster: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil.


Bakuchiol Booster Squalane (olive) and Bakuchiol

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bybi Beauty