C-Max Strong 500mg 200 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
15,20 €

Vahva C-vitamiinivalmiste.

C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä.


C-vitamiini on monessa elimistön toiminnassa mukana. Se edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos tupakoi, sillä C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Jos altistuu fyysiselle tai henkiselle stressille, C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistämään hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.


Monet tietävät, että C-vitamiini on myös tärkeä vastustuskyvylle, sillä se edistää immuunijärjestelmän (=kehon puolustusjärjestelmä bakteereita ja viruksia vastaan)  normaalia toimintaa ja siksi nauttivatkin kausittain vitamiinikuurin.  Urheilijoiden ja kuntoilijoiden kannattaa nauttia päivittäin 200 mg C-vitamiinilisää päivittäisen saantisuosituksen lisäksi, koska C-vitamiinista on hyötyä vastustuskyvyn ylläpitämisessä normaalin raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.


KÄYTTÖ

C-vitamiinitabletti kannattaa ottaa ruokailun yhteydessä, sillä C-vitamiini lisää raudan imeytymistä.


ANNOSTUS

1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.


Pakkauskoko: 200 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:C-Max Strong 500mg 200 tabl
Arviosi

L-askorbiinihappo, täyteaineet (selluloosa, kroskarmelloosinatrium, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), väriaine (titaanidioksidi).


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:  C-vitamiinia 500 mg


Tuotetiedot
SKU 9207921
EAN 6410530033807
Brändi C-Max
Markkinoija Biofarm Oy
Pakkauskoko200 kpl
Kategoriat