C-Vita 500 mg pitkävaikutteinen 200 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
16,40 €

Vahva, pitkävaikutteinen C-vitamiini.

Pitkävaikutteinen C-vita on vahva C-vitamiinitabletti, joka hajoaa hitaasti suolistossa. Kun tabletin ottaa aamulla, siitä vapautuu suolistossa koko päivän ajan tasaisesti vitamiinia elimistön käyttöön. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tuhoutuu helposti ruuanvalmistuksessa kuumennuksen ja hapen vaikutuksesta. Ravinnosta parhaiten C-vitamiinia saa tuoreista hedelmistä, marjoista ja kasviksista. C-vitamiinia on hyvä saada päivittäin, sillä se ei varastoidu elimistöön suurina määrinä.


C-vitamiini on elimistössä antioksidantti, mikä edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin (tukikudoksen) muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiinia kannattaa nauttia, jos altistuu stressille, rasitukselle tai tupakoi, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista sekä edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. C-vitamiini vaikuttaa myös vastustuskykyyn, sillä se edistää immuunijärjestelmän (=kehon puolustusjärjestelmä viruksia ja bakteereita vastaan) normaalia toimintaa.


C-vitamiinin lisääntyneeseen tarpeeseen, urheilijoille ja aktiiviliikkujille, tupakoitsijoille, stressiin.


Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa.


Pakkauskoko: 200 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:C-Vita 500 mg pitkävaikutteinen 200 tabl
Arviosi

L-askorbiinihappo, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiillotusaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polydekstroosi, polyeteeniglykoli), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väriaineet (riboflaviini, titaanidioksidi).


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
C-vitamiinia 500 mg

Tuotetiedot
SKU 9207943
EAN 6410530034149
Markkinoija Vitabalans
Brändi C-Vita
Pakkauskoko200 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita