Arvio:
95% of 100

Ceraderm 500 ml ihoöljy pumppu

21,80 €
30 päivän alin hinta: 21,80 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Ceraderm Ihoöljy ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa vahvistamalla ihon omaa suojaa ja ehkäisemällä kosteuden liiallista haihtumista. 

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Hyvä tuote!

  Mainio tuote, joka tekee ihosta sileän ja pehmoisen eikä enää kutita kuiva iho!

  Suosittelen
 • Auttoi atooppiseen ihottumaan

  Talven alussa ranteeni ja rystyseni kuivuivat vereslihalle. Kun lorautan tätä öljyä mukaan tavallisen käsirasvani kaveriksi, kuivat alueet paranivat viikossa. Käytän erityisesti iltaisin käsiin, suihkun jälkeen koko vartalolle. Ihoni on pysynyt pehmeänä ja talvisin yleensä alkava kutina ei ole vaivannut enää.

  Suosittelen
 • Käytän tätä oljyä kasvoille joka aamu ja ilta. Ja vaikka öljy sinänsä on joskus vähän rasittava aine, en luovu tästä koskaan: niin hyvältä se tuntuu melko herkällä ihollani.

  Suosittelen
 • Paras vartalon ihon kosteuttaja, jota olen kokeillut! Myös erittäin riittoisa, eikä ärsytä omaa herkkää ihoani ollenkaan, kuten monet rasvat tekevät.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Ceraderm Ihoöljy ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa vahvistamalla ihon omaa suojaa ja ehkäisemällä kosteuden liiallista haihtumista. Ei sisällä vettä, hajusteita, emulgaattoreita, säilöntä- tai väriaineita.


Levitä puhtaalle iholle ja tarvittaessa hiero kevyesti. Voidaan käyttää koko keholla, myös ohuilla ihoalueilla.  Riittoisa.

Ainesosat

Paraffinum, Liquidum, Isododecane, Isopropyl Myristate, Simmondsia Chinensis Seed Oil.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko500 g
Päiväys 31.1.2027
Brändi Ceraderm
Markkinoija Decem Pharma
SKU 8005573
EAN 6430020484025
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit