Arvio:
100% of 100

Ceralan 500 g emulsiovoide pumppu

22,70 €
30 päivän alin hinta: 20,43 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Keramidivoide, joka kosteuttaa, suojaa ja hoitaa kuivaa ja atooppista ihoa. Sopii kaikenikäisille ja koko keholle.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvä atooppiselle iholleni

    Suosittelen
  • Hyvä käsivoiteella näin korona-aikaan. Talvi-ihon kosteutukseen silloin, kun tarvitaan tuhdimpaa voidetta kuin Aqualan L.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Keramidivoide, joka kosteuttaa, suojaa ja hoitaa kuivaa ja atooppista ihoa. Sopii kaikenikäisille ja koko keholle. Myös pesuaineärsyttämälle iholle ja käsi-ihottumien ehkäisyyn. Kuivan ja kutisevan ihon hoitoon, kosmeettisesti miellyttävä, helposti levitettävä. 


Ceralan perusvoide on keramideja sisältävä perusvoide kuivalle iholle.

Keramidit tiivistävät ihon läpäisyestettä vähentäen siten ihon kuivumista.

Ceralan auttaa kuivaa ja atooppista ihoa

Vaivaako sinua atooppinen iho tai ihon kuivuus? Onneksi ihon kuivuuden ja atooppisen ihon oireita voi helpottaa oikealla hoidolla. Meiltä löydät Ceralan -emulsiovoiteet ihoasi kosteuttamaan.


Kuiva ja atooppinen iho ovat iho-ongelmia, joihin voi liittyä muun muassa kuivuuden tunnetta, hilseilyä, kutinaa, turvotusta ja punoitusta iholla. Kuivaihoisuus ja atopiataipumus ovat osittain periytyviä. Ihoa kuivattavat myös ympäristöolosuhteet, muun muassa runsaat saippuapesut ja kylmä ilma. Mikäli ihon kuivuus tai atooppinen ihottuma pääsevät hankaliksi, voi iho halkeilla ja vuotaa jopa verta. Tällaisessa tilanteessa ihoon voi päästä tulehdusta aiheuttavia bakteereja. Tämän vuoksi on tärkeää hoitaa ihopulmat ennen kuin ne  äityvät pahoiksi.

Miten kuivaa ja atooppista ihoa hoidetaan?

Kuivaa ja atooppista ihoa voidaan hoitaa erilaisilla kosteuttavilla ja hoitavilla voiteilla sekä elämäntavoilla. Terveellinen, monipuolinen ja ravintorikas ruokavalio ja riittävä veden juominen tukevat ihosi hyvinvointia. Peseytyessäsi suosi hajusteettomia, kosteuttavia kevyitä pesuaineita sekä haaleaa vettä. Vältä turhia saippuapesuja, mikäli kärsit kuivasta tai atooppisesta ihosta.


Rasvauksen osalta atopia ja kuivuus kannattaa hoitaa kuntoon varhaisessa vaiheessa kosteuttamalla ihoa päivittäin aamuin illoin. Valitse rasvaukseen voide ongelman vaikeuden mukaan. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa sinua sopivan voiteen löytämisessä. Joskus saatat tarvita lisäksi hoitavan tuotteen, kuten kortisonivoiteen. Käytä hoitavaa ja kosteuttavaa tuotetta eri aikaan, jotta saat molemmista parhaan hyödyn. Lisäksi on suositeltavaa käyttää hengittäviä vaatteita ja välttää ihoa ärsyttäviä hankausta ja raapimista. 

Ceralan -perusvoide Orionilta

Orionin Ceralan on miellyttävän kevyt ja helposti levittyvä perusvoide, joka sopii kosteusvoiteeksi kasvoille sekä perusvoiteeksi koko keholle. Sopii käytettäväksi myös käsi-ihottumien ehkäisyyn ja pesuaineiden aiheuttamiin ihottumiin. Tuotetta voit käyttää niin normaalille, kuivalle kuin atooppisellekin iholle koko perheelle. Ceralan sisältää keramideja, jotka korjaavat ihon rakennetta, kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Tuote on hajusteeton. 


Mikäli tarvitset tehokkaampaa kosteutusta esimerkiksi talviaikaan, voit käyttää tätä voidetta vuorotellen esimerkiksi Orionin Carbalan ja Carbalan Plus -tuotteiden kanssa.

Ainesosat

Aqua, Paraffinum Liquidum, Sorbitan Stearate, Stearyl Alcohol, Ceramide Np, Isocetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko628 g
Päiväys 28.2.2026
Brändi Ceralan
Markkinoija Orion
SKU 9252064
EAN 6432100027870
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit