Coldzyme flunssaa vastaan 20 ml suusuihke

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.24 €/ml
24,75 €
30 päivän alin hinta: 23,20 €

Ainutlaatuinen ColdZyme-suusuihke estää flunssavirusten tarttumisen. 

Ainutlaatuinen ColdZyme-suusuihke estää flunssavirusten tarttumisen. Helppokäyttöinen ColdZyme-suusuihke muodostaa kurkun limakalvolle suojaavan kalvon, jolloin flunssavirukset eivät pääse kiinnittymään siihen. ColdZyme-suusuihke vähentää flunssaan sairastumisen riskiä ja voi lyhentää flunssan kestoa, jos käyttö aloitetaan tartunnan alkuvaiheessa.


ColdZyme-suusuihkeen käyttö flunssan oireiden esiintyessä

Aloita ColdZyme-suusuihkeen käyttö heti, kun havaitset flunssan oireita. Jatka käyttöä, kunnes oireesi lievittyvät.


KÄYTTÖ FLUNSSAN OIREIDEN ESIINTYESSÄ:

Avaa suu ja kohdista suutin kurkkuusi.


Paina pumppua ja suihkuta kaksi suihkausta (1 annos) joka toinen tunti korkeintaan kuusi kertaa päivässä.


Miten ColdZyme-suusuihke toimii:

  • Ainutlaatuinen ColdZyme-suusuihke estää flunssavirusten tarttumisen. ColdZyme-suusuihke on helppokäyttöinen, ja se vaikuttaa välittömästi muodostamalla suojaavan kalvon.
  • ColdZyme-suusuihke vähentää flunssaan sairastumisen riskiä ja voi lyhentää flunssan kestoa, jos käyttö aloitetaan tartunnan alkuvaiheessa.
  • ColdZyme-suusuihketta suihkutetaan suuhun ja kurkkuun, joihin flunssavirus tarttuu ja joissa se lisääntyy. ColdZyme-suusuihke muodostaa suojaavan kalvon limakalvojen pintaan. Kalvo toimii osmoottisesti sulkemalla virukset sisäänsä ja estämällä niitä kiinnittymästä soluihin, jolloin keho voi poistaa ne luonnollisesti.

Glyseroli, vesi, turskan trypsiini¹, etanoli (< 1 %), kalsiumkloridi, trometamoli ja mentoli. Ei sisällä sokeria eikä säilöntäaineita.

Tuotetiedot
Pakkauskoko20 ml
Brändi Coldzyme
Markkinoija Enzymedica
SKU 2374098
EAN 7340031105002
Tuoteryhmät