Coldzyme flunssaa vastaan 7 ml suusuihke

Saatavilla
Vertailuhinta: 2.09 €/ml
14,60 €

ColdZyme® voi estää flunssan tai lyhentää sen kestoa. 

ColdZyme® 7ml on samanlainen erinomainen tuote kuin ColdZyme®, eli se voi estää flunssan/lyhentää sen kestoa. ColdZyme® 7ml on pienempi pakkaus, joka soveltuu niille, jotka haluavat kokeilla ColdZyme® -tuotetta joko hoitamalla ensimmäisiä flunssan oireita tai ehkäisemällä flunssaa.


KUN SINULLA ON FLUNSSAN OIREITA: Oletko tien päällä / matkalla ja tunnet ensimmäiset flunssan oireet, sitten ColdZyme® on juuri sinulle, suihkauta 2 kertaa (=1 annos) ensimmäisiin oireisiin (kurkkukipu, flunssan tunne, ärtynyt kurkku) joka toinen tunti, kunnes oireet helpottuvat (enintään 6 annosta päivässä).


FLUNSSAN EHKÄISY: Treenaatko parhaillaan tärkeään kilpailuun, oletko menossa tenttiin tai onko häät edessä? Olipa tilanne mikä tahansa, ColdZyme® on suunniteltu siten, että voit ehkäistä flunssan oireita tilanteeseen, jota et halua jättää väliin. Jos altistut flunssalle (esimerkiksi läheinen on flunssassa, julkiset kulkuneuvot, lentokoneet, suuret väkijoukot). Suihkauta 2 kertaa (=1 annos), toista kahden tunnin välein niin kauan kuin olet ”alttiina flunssariskille” (enintään 6 annosta päivässä).

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Coldzyme flunssaa vastaan 7 ml suusuihke
Arviosi

Glyseroli, vesi, turskan trypsiini¹, etanoli (< 1 %), kalsiumkloridi, Glyseroli, vesi, turskan trypsiini¹, etanoli (< 1 %), kalsiumkloridi, trometamoli ja mentoli. Ei sisällä sokeria eikä säilöntäaineita.

Tuotetiedot
SKU 2374247
EAN 7340031106009
Markkinoija Enzymedica
Brändi Coldzyme
Pakkauskoko 7 ml
Kategoriat