Coldzyme flunssaa vastaan 7 ml suusuihke

Saatavilla
Vertailuhinta: 2.09 €/ml
14,60 €
30 päivän alin hinta: 14,60 €

ColdZyme voi estää flunssan tai lyhentää sen kestoa. 

ColdZyme 7ml on samanlainen erinomainen tuote kuin ColdZyme, eli se voi estää flunssan/lyhentää sen kestoa. ColdZyme 7ml on pienempi pakkaus, joka soveltuu niille, jotka haluavat kokeilla ColdZyme-tuotetta joko hoitamalla ensimmäisiä flunssan oireita tai ehkäisemällä flunssaa.


KUN SINULLA ON FLUNSSAN OIREITA: Oletko tien päällä / matkalla ja tunnet ensimmäiset flunssan oireet, sitten ColdZyme on juuri sinulle, suihkauta 2 kertaa (=1 annos) ensimmäisiin oireisiin (kurkkukipu, flunssan tunne, ärtynyt kurkku) joka toinen tunti, kunnes oireet helpottuvat (enintään 6 annosta päivässä).


FLUNSSAN EHKÄISY: Treenaatko parhaillaan tärkeään kilpailuun, oletko menossa tenttiin tai onko häät edessä? Olipa tilanne mikä tahansa, ColdZyme on suunniteltu siten, että voit ehkäistä flunssan oireita tilanteeseen, jota et halua jättää väliin. Jos altistut flunssalle (esimerkiksi läheinen on flunssassa, julkiset kulkuneuvot, lentokoneet, suuret väkijoukot). Suihkauta 2 kertaa (=1 annos), toista kahden tunnin välein niin kauan kuin olet ”alttiina flunssariskille” (enintään 6 annosta päivässä).

Glyseroli, vesi, turskan trypsiini¹, etanoli (< 1 %), kalsiumkloridi, Glyseroli, vesi, turskan trypsiini¹, etanoli (< 1 %), kalsiumkloridi, trometamoli ja mentoli. Ei sisällä sokeria eikä säilöntäaineita.

Tuotetiedot
Pakkauskoko7 ml
Brändi Coldzyme
Markkinoija Enzymedica
SKU 2374247
EAN 7340031106009
Tuoteryhmät