Echinaforce 50 ml punahattu-uute

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.16 €/ml
7,95 € 11,10 €

Echinaforce on perinteinen kasvirohdosvalmiste nuhakuumeen tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Punahattu-uute lievittää myös kurkkukipua, nielun käheyttä ja yskää. Käytä tippoja ennaltaehkäisevästi tai aloita käyttö heti flunssan ensioireiden ilmaantuessa.

Echinaforce on perinteinen kasvirohdosvalmiste nuhakuumeen tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Echinaforce uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomulaatuisia ja ne käsitellään tuoreina, viimeistään 24 tunnin kuluttua sadonkorjuusta. 


Echinaforce valmistetaan A.Vogel AG:n lääketehtaassa GMP-ohjeiston mukaisesti.


Annostus

Suositeltu annos vilustumisoireiden hoitoon aikuisille (myös iäkkäille) ja yli 12-vuotiaille nuorille on 20 – 25 tippaa veden kera 3 - 5 kertaa päivässä. Echinaforce-tippoja saa käyttää enintään 10 vrk:n ajan akuuttien vilustumisoireiden hoitoon. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät tässä ajassa mene ohi, tai jos ne pahenevat (saat korkean kuumeen, ilmenee hengitysvaikeuksia, paksua limaa tai verta ysköksissä).


Vilustumisoireiden ennaltaehkäisyssä suositusannos on 20 tippaa 3 kertaa päivässä.


Ennaltaehkäisyä voi yhtäjaksoisesti käyttää enintään kahden kuukauden ajan.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Echinaforce 50 ml punahattu-uute
Arviosi

1 ml sisältää Echinaceae purpureae herba extr.fl. (2,1:1) 820 mg, repond tot. Ethanol 518mg, Echinaceae purpur. rad. extr. fl (2,1:1) 43 mg, Aqua purif. ad 1 ml.

Tuotetiedot
SKU 2113777
EAN 6422100058424
Brändi A Vogel
Markkinoija A Vogel
Pakkauskoko50 ml
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä A Vogel