Ferrodan Fe2+ 50 mg 120 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.08 €/kpl
Tarjous voimassa 1.10.2023 asti
9,01 € 10,60 €
30 päivän alin hinta: 8,50 €

Vahva ja pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti, joka ei ärsytä vatsaa.

Ferrodan Fe2+ 50 mg -tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka lisää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteessa on rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta Fe2+ imeytyy hyvin eikä se ärsytä vatsaa kuten monet muut rautasuolat.

Lisäämään raudan saantia.

Riittävä raudan saanti edistää elimistössä punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja vähentää väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä.


Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä.

Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä. Tarvittaessa tabletin voi puolittaa.


Pakkauskoko: 120 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, selluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (polyvinyylialkoholi, kalsiumkarbonaatti, polyetyleeniglykoli, talkki), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), paakkuuntumisenestoaine ( piidioksidi), värit (rautaoksidit).


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
rautaa 50 mg
C-vitamiinia 50 mg


Tuotetiedot
Pakkauskoko120 kpl
Brändi Ferrodan
Markkinoija Vitabalans
SKU 9276363
EAN 6410530035511
Tuoteryhmät