Foliren Folaatti 400 mikrog 90 tabl

Rating:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.16 €/kpl
14,70 €

Foliren foolihappovalmiste raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville sekä  epäiltäessä, ettei ruokavalio sisällä riittävästi foolihappoa.

Yksi helposti nieltävä Foliren Folaatti -tabletti sisältää 400 μg Quatrefolic® -folaattia. Foliren Folaatissa folaatti on tutkitusti heti oikeassa muodossa elimistön käyttöön.


Folaatti on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini (B9-vitamiini), jonka luonnossa ja ravinnossa esiintyvää muotoa kutsutaan folaatiksi. Sen riittävä saanti on tärkeää sikiön normaalin kehityksen kannalta ja se onkin raskautta suunnittelevan ja ras­kaana olevan naisen tärkeimpiä vitamiineja.


Kaikille raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville suositellaan foolihappo­lisää 400 μg vuorokaudessa. (Valtion Ravitsemusneuvottelukunta 2016) Ravintolisän käyttö olisi hyvä aloittaa viimeistään kaksi kuukautta ennen suunniteltua raskautta ja jatkaa 12. raskausviikkoon saakka.


Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja on laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Foliren Folaatti sopii myös vegaaneille.


Annostus: 1 tabletti päivässä veden kera


Pakkauskoko: 90 tabl. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Foliren Folaatti 400 mikrog 90 tabl
Arviosi

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 

400 mikrog foolihappoa (200 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), folaatti (Quatrefolic, 5MTHF-glukosamiini).Tuotetiedot
SKU 2397867
EAN 6417927103228
Markkinoija Verman
Brändi Foliren
Pakkauskoko90 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita