Arvio:
100% of 100

Foliren Folaatti 400 mikrog 90 tabl

15,50 €
30 päivän alin hinta: 15,50 €
Vertailuhinta: 0.37 €/g

Foliren foolihappovalmiste raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville sekä  epäiltäessä, ettei ruokavalio sisällä riittävästi foolihappoa.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Ibd-koiran imeytymishäiriön tukihoitona toiminut kuten kuuluukin.

  • Hyvin imeytyvä folaatti ja juuri oikeassa muodossa.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Yksi helposti nieltävä Foliren Folaatti -tabletti sisältää 400 μg Quatrefolic® -folaattia. Foliren Folaatissa folaatti on tutkitusti heti oikeassa muodossa elimistön käyttöön.


Folaatti on vesiliukoinen B-ryhmän vitamiini (B9-vitamiini), jonka luonnossa ja ravinnossa esiintyvää muotoa kutsutaan folaatiksi. Sen riittävä saanti on tärkeää sikiön normaalin kehityksen kannalta ja se onkin raskautta suunnittelevan ja ras­kaana olevan naisen tärkeimpiä vitamiineja.


Kaikille raskautta suunnitteleville ja raskaana oleville suositellaan foolihappo­lisää 400 μg vuorokaudessa. (Valtion Ravitsemusneuvottelukunta 2016) Ravintolisän käyttö olisi hyvä aloittaa viimeistään kaksi kuukautta ennen suunniteltua raskautta ja jatkaa 12. raskausviikkoon saakka.


Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja on laktoositon, maidoton ja liivatteeton. Foliren Folaatti sopii myös vegaaneille.


Annostus: 1 tabletti päivässä veden kera


Pakkauskoko: 90 tabl. 


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Ainesosat

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: 

400 mikrog foolihappoa (200 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), folaatti (Quatrefolic, 5MTHF-glukosamiini).Tuotetiedot

Pakkauskoko42 g
Päiväys 28.2.2026
Brändi Foliren
Markkinoija Verman
SKU 2397867
EAN 6417927103228
Kategorioita

Liittyvät Artikkelit