Arvio:
100% of 100

Humektan 100 g perusvoide

5,20 €
30 päivän alin hinta: 4,68 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Kevyt, tehokkaasti kosteuttava Humektan perusvoide kasvoille ja koko vartalolle. Humektan on antimikrobinen perusvoide, joka sopii useimmille ihotyypeille, myös akneiholle. Ei sisällä hajusteita.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Hyvä perusvoide erityisesti kasvojen alueelle.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Humektan on kevyt, kosteuttava antiseptinen perusvoide pintakuivalle, rasvaisellekin iholle. Erinomainen auringonoton jälkeen sekä kuivan ja hilseilevän hiuspohjan pesuvoiteena.

Mitä on Humektan-perusvoide ja mihin sitä käytetään?


Vaivaavatko sinua samanaikaisesti ihon kuivuus ja taipumus näppylöihin tai allergiaan? Meiltä löydät Humektan-perusvoiteet, joilla saat kevyttä kosteutusta sekä vähennät mikrobien kasvua ihollasi.


Humektan on Orionin valmistama kevyt, helposti levittyvä perusvoide. Humektan on antimikrobinen, eli se vähentää mikrobiologisten organismien, kuten bakteerien kasvua iholla. Lisäksi humektan kosteuttaa ja hoitaa ihoa.


Humektan sopii useimmille ihotyypeille - rasvaiselle, normaalille ja sekaiholle. Lisäksi tuotetta voi käyttää allergiasta tai aknesta kärsivään ihoon sekä kuivaan päänahkaan. Humektan sopii myös estämään ihon hilseilyä, rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen ja jopa hiusten pesuun.


Mikäli kärsit kuivasta tai atooppisesta ihosta, Orionin rasvaisemmat voiteet voivat sopia sinulle paremmin kuin Humektan. Ceralan ja Ceralan Plus -voiteet ovat asteen Humektania tuhdimpia. Mikäli Ceralan-tuotteetkin tuntuvat turhan kevyiltä, valikoimastamme löytyvä Orionin Carbalan-sarja on vielä astetta tuhdimpi.

Miten rasvoittuvaa ja akneihoa hoidetaan?

Akneihon ja rasvoittuvan ihon hoidossa tärkeyttä on paitsi puhdistus, myös kosteutus kevyillä tuotteilla, kuten Humektanilla. Humektan on hyvä tuote rasvoittuvalle ja akneiholle, sillä se ei tuki ihohuokosia yhtä herkästi kuin rasvaisemmat tuotteet, ja Humektanin antimikrobiset ainesosat voivat auttaa aknea pysymään kurissa.


Aknen hoidossa voidaan lisäksi tarvita aknea vastaan taistelevia hoitavia voiteita sekä toisinaan suun kautta otettavia reseptilääkkeitä. Mikäli puhdistus ja itsehoito eivät riitä pitämään aknea kurissa, suosittelemme ottamaan yhteyttä ihotautilääkärin.  

Miten allergista ihoa hoidetaan?

Allergian hoidossa keskeistä on allergeenien, eli allergiaa aiheuttavien aineiden välttäminen. Allergisia reaktioita iholle voivat aiheuttaa esimerkiksi eläinpölylle tai allergisoiville pesuaineille altistuminen. Lievissä allergiaoireissa raapimisen välttäminen ja Humektanin tyyppinen kevyt perusvoide voivat riittää, toisinaan saatat kuitenkin tarvita esimerkiksi kortisonivoiteita. 

Ainesosat

Aqua, Decyl Oleate, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol (And) Cetearyl Sulfate, Peg-6 Stearate, Apricot Kernel Oil Peg-6 Esters, Peg-32 Stearate, Glycol Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Sertifikaatit

Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko133 g
Päiväys 31.1.2026
Brändi Humektan
Markkinoija Orion
SKU 9281038
EAN 6432100000941
Sertifikaatit Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Humektan

Liittyvät Artikkelit