Arvio:
100% of 100

Hyalofemme 10 Vaginal gel 30 g

18,00 € 21,50 €
30 päivän alin hinta: 21,50 €
Vertailuhinta: 0.18 €/g
Tarjous voimassa 30.5.2024 asti

Hyalofemme® – Hormoniton geeli intiimialueelle kaikenikäisille naisille. Emättimen kuivuuden ja emättimen limakalvojen ärsytyksen hoitoon. Edistää emättimen limakalvon luonnollista paranemisprosessia. Vaihtoehto estrogeenipohjaisille hoidoille.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Super

  Suosittelen
 • Erittäin hyvä tuote

  Suosittelen. Paras voide, muihin verrattuna, joita olen kokeillut.

  Suosittelen
 • Huippu !

  Paras kosteutusgeeli mitä löytyy, ja hyvä, kun ei tarvi joka pvä käyttää..Ei myöskään ärsytä, kuin monet muut tekee jatkuvassa käytössä.

  Suosittelen
 • *****

  Suosittelen
 • Käytössä ollut kohdun poiston jälkeen, hyvä tuote.

  Suosittelen
 • Hyalofemme on loistava tuote

  Aloin käyttää tuotetta syöpähoitojen aikana ja jatkoin niiden päätyttyäkin. Tuote kosteuttaa limakalvot luonnollisella ja huomaamattomalla tavalla. Käytän joka kolmas päivä ja se pitää paikat kunnossa

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Hyalofemme® on luokan II terveydenhuollon (CE-merkitty) tarvike. Sen tärkein aine on Hydeal-D, hyaluronihappojohdos, jota on luontaisesti emättimen limakalvoissa ja elimistön muissa kudoksissa. Hydeal-D:tä syntyy, kun hyaluronihapon karboksyylihapporyhmät ja bentsyylialkoholi reagoivat osittaisessa esteröitymisreaktiossa. Hyalofemme® on kehitetty estämään entsymaattista pilkkoutumista, minkä ansiosta sillä on pitkäkestoinen, kosteuttava vaikutus. Joutuessaan kontaktiin emättimen limakalvon esteraasin kanssa Hydeal-D muuttuu hyaluronihapon natiivimuodoksi. Hyaluronihappo, jolla on pieni molekyylipaino (200 kDa), vapautuu kontrolloidusti. Tämän ansiosta Hyalofemme® kiinnittyy limakalvoon tehokkaasti ja edistää epiteelin luonnollista paranemista tuoden nopeaa, pitkäkestoista lievitystä. Siten valmiste edistää emättimen terveyttä ja hyvinvointia. Hyalofemme® lievittää emättimen kuivuutta pitkäkestoisesti, ja sitä tarvitsee käyttää vain kerran kolmen vuorokauden välein, niin kauan kuin on tarvetta. Valmistetta voidaan käyttää myös tarpeen mukaan, mikäli tarvitaan ylimääräistä liukastetta. Valmiste ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä muita säilöntäaineita.


Ainesosat

Tärkein aine: Hydeal-D (hyaluronihappojohdos) 0,2 %.

Muut aineet: propyleeniglykoli, metyylipropaanidioli, karbomeeri, 1,2-heksaanidioli, kapryyliglykoli, natriumhydroksidi, puhdistettu vesi

Tuotetiedot

Pakkauskoko100 g
Päiväys 31.7.2024
Brändi Hyalofemme
Markkinoija Exeltis
SKU 8042091
EAN 8033661802395
Tuoteryhmät