Hyalofemme 10 Vaginal gel 30 g

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
21,40 €
30 päivän alin hinta: 21,40 €

Hyalofemme® – Hormoniton geeli intiimialueelle kaikenikäisille naisille. Emättimen kuivuuden ja emättimen limakalvojen ärsytyksen hoitoon. Edistää emättimen limakalvon luonnollista paranemisprosessia. Vaihtoehto estrogeenipohjaisille hoidoille.

Hyalofemme® on luokan II terveydenhuollon (CE-merkitty) tarvike. Sen tärkein aine on Hydeal-D, hyaluronihappojohdos, jota on luontaisesti emättimen limakalvoissa ja elimistön muissa kudoksissa. Hydeal-D:tä syntyy, kun hyaluronihapon karboksyylihapporyhmät ja bentsyylialkoholi reagoivat osittaisessa esteröitymisreaktiossa. Hyalofemme® on kehitetty estämään entsymaattista pilkkoutumista, minkä ansiosta sillä on pitkäkestoinen, kosteuttava vaikutus. Joutuessaan kontaktiin emättimen limakalvon esteraasin kanssa Hydeal-D muuttuu hyaluronihapon natiivimuodoksi. Hyaluronihappo, jolla on pieni molekyylipaino (200 kDa), vapautuu kontrolloidusti. Tämän ansiosta Hyalofemme® kiinnittyy limakalvoon tehokkaasti ja edistää epiteelin luonnollista paranemista tuoden nopeaa, pitkäkestoista lievitystä. Siten valmiste edistää emättimen terveyttä ja hyvinvointia. Hyalofemme® lievittää emättimen kuivuutta pitkäkestoisesti, ja sitä tarvitsee käyttää vain kerran kolmen vuorokauden välein, niin kauan kuin on tarvetta. Valmistetta voidaan käyttää myös tarpeen mukaan, mikäli tarvitaan ylimääräistä liukastetta. Valmiste ei sisällä hormoneja, parabeeneja eikä muita säilöntäaineita.


Tärkein aine: Hydeal-D (hyaluronihappojohdos) 0,2 %.

Muut aineet: propyleeniglykoli, metyylipropaanidioli, karbomeeri, 1,2-heksaanidioli, kapryyliglykoli, natriumhydroksidi, puhdistettu vesi

Tuotetiedot
Brändi Muut
Markkinoija Exeltis
SKU 8042091
EAN 8033661802395
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Muut