LabTex Care Nordic selkätuki M

Saatavilla
Vertailuhinta: 48.20 €/kpl
48,20 €

Ortopedinen selkä- ja vyötäröliivi tukee lanne- ja ristiluun aluetta, korjaa ryhtiä ja lievittää alaselän kiputiloja.


Kevyt selkätuki myötäisee vartaloa tarjoten erittäin hyvän tuen selälle ja mahdollistaen normaalin liikkuvuuden. Elastinen materiaali on kevyttä ja hengittävää, joten selkätuki on käytössä hiostamaton ja huomaamaton. Varustettu lihassäikeitä tukevilla kaarilla ja elastisilla sivuttaissidoksilla. Edessä tarrakiinnitys. M-koko: vyötärönympärysmitta 80-90 cm.

Selkätuen käyttökohteita

Lannenikamatulehdus, lannerangan osteoporoosikivut, alaselkäkivut, SI-nivelkivut, noidannuoli, issias, välilevynpullistuma, selkävammat ja lihaskrampit. Voidaan käyttää korjaamaan huonoa ryhtiä ja leikkauksen jälkitiloihin.

Materiaalit 60% polyesteri, 20% puuvillasomistenauha, 17% lankapäällysteinen kumi, 3% nailoni. Tuen korkeus 21 cm. Väri beige. CE-merkitty tuote.

Selkätuen käyttö- ja hoito-ohje

Aseta selkätuki siten, että sen keskiosa on hieman selkärangan keskialuetta alempana. Venytä tukea ulospäin ja vedä tuen vasen reuna kohti vartalon keskiosaa. Kiinnitä tuki edessä tarrakiinnityksellä. Venytä lisäkiristyshihnoja ja kiinnitä tarranauhaan sopivan kompression löydyttyä. Mikäli vyön kireyttä täytyy korjata, irrota ensin tarrakiinnitys ja aseta vyö uudelleen. Vältä kiskomasta vyötä.

Tarrakiinnitteinen tuki voidaan pukea vaatteiden alle tai päälle. Hoito-ohje: käsinpesu 30°, tasokuivaus. Ei rumpukuivausta eikä silitystä.

Valitse koko vyötärönympärysmittasi mukaan

  • 70-80 cm = S
  • 80-90 cm = M
  • 90-100 cm = L
  • 100-110 cm = XL
  • 110-120 cm = XXL
Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:LabTex Care Nordic selkätuki M
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 9503455
EAN 6429810606013
Brändi LabTex
Markkinoija LabTex Oy
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä LabTex