Arvio:
80% of 100

Mizon Pore Fresh Clear Nose Pack-mustapäälaastari

1,55 €
30 päivän alin hinta: 1,30 €
Vertailuhinta: 1.55 €/kpl

Mizonin uudistunut mustapäälaastari. Supersuosittu mustapäänaamio poistaa nenältä epäpuhtaudet ja auttaa pitämään ihohuokoset puhtaampina.

Ei saatavilla

Arvostelut

4
  • Mustapäät lähti nenästä yllättävän hyvin. Yksi miinus hinnasta.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Mizon Pore Fresh Clear Nose Pack -mustapäälaastari poistaa nenältä musta- ja valkopäät. 

Nenän iholta poisvedettävän naamion hiili ja Marokon rhassoul-savi poistavat mustapäitä. Valkoinen kaoliinisavi irrottaa kuollutta ihoa sekä valkopäitä.

Mineraalipitoinen savi on ihanteellinen ainesosa epäpuhtauksien hoidossa. Se imee itseensä epäpuhtauksia ja hillitsee myös uusien mustapäiden syntymistä. Pore Fresh Clear Nose Pack -mustapäänaamion kaktuksen kukkauute ja kameleonttilehtiuute rauhoittavat ihohuokosia.

Mustapäälaastari auttaa säännöllisesti käytettynä pitämään nenän ihohuokoset puhtaampina ja vähentämään uusien mustapäiden syntymistä.

Käyttö:

1. Puhdista nenä ja sen ympärysiho. Poista puhdistusliuskasta läpinäkyvä suojakalvo ja kiinnitä liuska nenän päälle, kostutetulle iholle. Ihon on oltava kostea, sillä mustapäälaastari aktivoituu päästessään kosketuksiin veden kanssa. Älä kostuta naamiota ulkopuolelta.

2. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuuttia, kunnes laastari on kokonaan kuivunut.

3. Irrota nenältä vetämällä varovasti reunoista.

4. Huuhtele tai pyyhi nenän iho kasvovedellä ja viimeistele kasvovoiteella.

Käytä kerran viikossa osana muita ihonhoitorutiineja.

Ainesosat

PVP, VP/BA Copolymer, Modified Alcohol, Purified Water, Black Iron Oxide (CI 77499), Dimethicone, Charcoal Powder, Butylene Glycol, Moroccan Lava Clay, Kaolin, 1,2-Hexanediol, Night Blooming Cereus Flower Extract, Phellinus linteus Extract, Mugwort Extract, Leaf Extract of Aloe Vera, Houttunya Cordata Extract, Eclipta Prostrata (Falsa Daisy) Extract


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko1 kpl
Brändi Mizon
Markkinoija Bearel
SKU 20000150
EAN 8809139494573
Tuoteryhmät