Multivita Ascorbin 50 tabl 500mg

4,40 €
30 päivän alin hinta: 4,40 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia. C-vitamiini edistää elimistön normaalia vastustuskykyä, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa

Saatavilla

Tuotekuvaus

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia.


Riittävä C-vitamiinin saanti voi auttaa pysymään pirteänä ja energisenä läpi pitkien ja pimeiden talvikuukausien. C-vitamiini edistää kasvua, luuston ja hampaiden muodostumista sekä edesauttaa monien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä. Lisäksi se toimii elimistössä tehokkaana antioksidanttina.


Ne eivät sisällä sokeria, laktoosia (tai maidon aineosia), gluteenia tai hiivaa. Tuotteet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä aineosia.


Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera.


Pakkauskoko: 50 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

C-vitamiini 500-1000 mg (625-1250 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


L-askorbiinihappo, täyteaine ( mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (riboflaviini-5'-fosfaatti)Tuotetiedot

Pakkauskoko49 g
Brändi Multivita
Markkinoija Orion
SKU 9281258
EAN 6432100014313
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multivita

Liittyvät Artikkelit