Multivita Ascorbin 50 tabl 500mg

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.09 €/kpl
4,30 €

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia. C-vitamiini edistää elimistön normaalia vastustuskykyä, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa

Multivita Ascorbin on nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500mg C-vitamiinia.


Riittävä C-vitamiinin saanti voi auttaa pysymään pirteänä ja energisenä läpi pitkien ja pimeiden talvikuukausien. C-vitamiini edistää kasvua, luuston ja hampaiden muodostumista sekä edesauttaa monien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä. Lisäksi se toimii elimistössä tehokkaana antioksidanttina.


Ne eivät sisällä sokeria, laktoosia (tai maidon aineosia), gluteenia tai hiivaa. Tuotteet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä aineosia.


Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera.


Pakkauskoko: 50 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Multivita Ascorbin 50 tabl 500mg
Arviosi

C-vitamiini 500-1000 mg (625-1250 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


L-askorbiinihappo, täyteaine ( mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (riboflaviini-5'-fosfaatti)Tuotetiedot
SKU 9281258
EAN 6432100014313
Markkinoija Orion
Brändi Multivita
Pakkauskoko50 kpl
Kategoriat

Muut ostivat myös näitä tuotteita