Arvio:
100% of 100

Multivita Ascorbin Long 500 mg 50 tabl

5,00 €
30 päivän alin hinta: 5,00 €
Vertailuhinta: 0.10 €/g
Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500 mg C-vitamiinia. Multivita Ascorbin Longin sisältämä C-vitamiini edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa.
Saatavilla

Arvostelut

5
  • Tämä takaa riittävän c-vitamiini tarpeen. Hyvä tuote!

    Suosittelen
  • Sopivan edullinen ja kokoinen tuote, päivittäiseen käyttöön soveltuva valmiste. Piristystä päivään, pysyy pöpöt loitolla.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia.


C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa ja  immuunipuolustusta. C-vitamiini edistää mm. kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä sekä toimii elimistössä solujen hapettumisstressiä ehkäisevänä antioksidanttina.


Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille. 


Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera.


Pakkauskoko: 50 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Ainesosat

C-vitamiini 500-1000 mg (625-1250 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


L-askorbiinihappo, täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)Tuotetiedot

Pakkauskoko50 g
Päiväys 1.6.2025
Brändi Multivita
Markkinoija Orion
SKU 9281280
EAN 6432100024510
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multivita

Liittyvät Artikkelit