Multivita Ascorbin Long 500 mg 50 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.10 €/kpl
5,00 €
30 päivän alin hinta: 4,50 €
Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti, joka sisältää 500 mg C-vitamiinia. Multivita Ascorbin Longin sisältämä C-vitamiini edistää elimistön normaalia vastutuskykyä, vähentää väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa.

Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia.


C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa ja  immuunipuolustusta. C-vitamiini edistää mm. kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä sekä toimii elimistössä solujen hapettumisstressiä ehkäisevänä antioksidanttina.


Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. Sopii myös vegaaneille. 


Annostus: 1-2 tablettia päivässä nautitaan riittävän nesteen kera.


Pakkauskoko: 50 tabl.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.C-vitamiini 500-1000 mg (625-1250 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta


L-askorbiinihappo, täyteaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi)Tuotetiedot
Pakkauskoko50 kpl
Brändi Multivita
Markkinoija Orion
SKU 9281280
EAN 6432100024510
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Multivita