Nordic Health Magnesium Gel 150 ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.13 €/ml
20,10 €
30 päivän alin hinta: 20,10 €

Magnesium helpottaa lihasjännitystä, lihaskramppeja ja edistää lihasten palautumista. Iholla miellyttävän tuntuinen Nordic Health magnesiumgeeli imeytyy ihon läpi tutkitun tehokkaasti, ja nostaa magnesiumtasot nopeasti. 

Magnesium helpottaa lihasjännitystä, lihaskramppeja ja edistää lihasten palautumista. Magnesium auttaa myös unenlaadun parantamisessa, edistäen normaalia, rauhallista unta. Magnesiumgeeli imeytyy ihon läpi tutkitun tehokkaasti, ja nostaa magnesiumtasot nopeasti. Geeli on myös erittäin miellyttävän tuntuinen iholla!


Magnesiumgeeli on extra vahvaa: 1 ml:ssä geeliä on 100 mg magnesiumia, eli yhdestä teelusikallisesta saat jopa 500mg magnesiumia. Magnesium Geeli sisältää puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Palkittu parhaana urheilutuotteena!


Käyttöohje: Levitä pieni määrä magnesiumgeeliä kohdealueelle ja hiero hyvin iholle. Tuote sopii päivittäiseen käyttöön.


Valmistettu GMP-standardien mukaisesti. Sopii vegaaneille, lapsille ja käytettäväksi myös raskauden ja imetyksen aikana. Tuote ei sisällä: palmuöljyä tai sen johdannaisia, parabeenejä, synteettisiä väri- tai makuaineita tai allergeenejä.

Naisten magnesiumin saantisuositus on 280 mg/vrk ja miesten magnesiumin saantisuositus on 14 vuoden iästä alkaen 350 mg/vrk.


Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (30% concentration), hydroxy propyl starch phosphate


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko150 ml
Päiväys 10.9.2026
Brändi Nordic Health
Markkinoija Midsona Finland
SKU 337396
EAN 5060148521862
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Nordic Health