Novexpert Trio-Zinc Express Blemish Care 7 ml täsmähoito epäpuhtauksille

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.36 €/ml
9,52 € 11,90 €
Novexpert Trio-Zinc Express Blemish Care on tehokas täsmähoito iholle, joka kamppailee vaikeiden epäpuhtauksien kanssa. Tuote syväpuhdistaa, kuivattaa ja poistaa näpyt hygieenisesti.

Novexpert Trio-Zinc Express Blemish Care on tehokas täsmähoito iholle, joka kamppailee vaikeiden epäpuhtauksien kanssa. Tuote syväpuhdistaa, kuivattaa ja poistaa näpyt hygieenisesti.


Tuotteessa on helppokäyttöinen ja tarkka roll-on pää joten sitä voi lisätä iholle helposti kuitenkaan tuomatta ihoon enempää bakteereja tai ärsytystä. Tehoaineena toimiva sinkki lieventää iholla tulehdusreaktiota, joita epäpuhtaudet aiheuttavat ja vähentää niistä syntyviä arpia. Koostumuksessa on lisäksi hietamerinarsissia, jolla on kyky vaalentaa jo olemassa olevia arpia ja tuoda samealle iholle kaivattua kirkkautta. Uusien epäpuhtauksien syntyä ennaltaehkäisee voimakkaasti antioksidanttinen palsamiköynnösuute, joka suojaa ärtynyttä talirauhasta ja hillitsee sen talintuotantoa. PHA -ja AHA-hapot kuorivat rasittunutta ihoa hellästi kuolleesta solukosta ja liiallisesta seebumista edistäen sen uusiutumista puhtaaksi ja hehkuvaksi. Sopii kaikille ihotyypeille, jotka kärsivät epäpuhtauksista. Tuote on osa Novexpertin Sinkki-sarjaa.


Käyttö:

Levitä tuotetta epäpuhtauksien päälle 1-3 kertaa päivässä tarpeen mukaan.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Novexpert Trio-Zinc Express Blemish Care 7 ml täsmähoito epäpuhtauksille
Arviosi

Aqua(Water), Alcohol, Lactic Acid, Sodium Citrate, Gluconolactone, Lactobacillus Ferment, Citric Acid, Glycerin, Zinc Gluconate, Zinc PCA, Zinc Lactate, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract, Maltodextrin, Pancratium Maritimum Extract


100% luonnollisia raaka-aineita

Tuotetiedot
SKU 20000293
EAN 3661467002180
Markkinoija Transmeri
Brändi Novexpert
Pakkauskoko 7 ml
Kategoriat