Arvio:
100% of 100

Novexpert Trio-Zinc Face Mist 150 ml kasvosuihke

7,10 €
30 päivän alin hinta: 7,10 €
Vertailuhinta: 1.42 €/m

Novexpert Trio-Zinc Face Mist on puhdistava ja tasapainottava kasvosuihke sopii moniin käyttötarkoituksin virkistämään ihoa kesken päivän, meikin päälle kiinnittämään, kasvoveden tapaan käytettäväksi puhdistuksen jälkeen sekä tuomaan iholle mattapinnan.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Hyvä hinta-laatusuhde, helppo käyttää.

  Suosittelen
 • Suihkuttelen puhdistetulle iholle iltaisin ja aamuisin ennen seerumia. Tämä pääsi vakiokäyttöön. Loistava hintalaatusuhde.

  Suosittelen
 • Hyvä luottotuote

  Tästä on tullut joka-aamuinen luottotuote kasvojenpesun ja kosteusvoiteen välissä. Puhtaat raaka-aineet ja tuntuu pitävän reaktiivisen ihon rauhallisena. Hienojakoinen suihke.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Novexpert Trio-Zinc Face Mist on puhdistava ja tasapainottava kasvosuihke sopii moniin käyttötarkoituksin virkistämään ihoa kesken päivän, meikin päälle kiinnittämään, kasvoveden tapaan käytettäväksi puhdistuksen jälkeen sekä tuomaan iholle mattapinnan. Tuote on ihanteellinen epäpuhtaalle iholle rauhoittamaan tulehdusta ja ihoärsytystä sekä rasvoittuvalle iholle tasapainottamaan talintuotantoa. Sinkki on tuotteen monitehoinen ainesosa, jolla on antimikrobisia vaikutuksia ja kyky tasapainottaa ärtynyttä ihoa. Kasvosuihke jättää ihon mattapintaiseksi sekä ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. Tuote on osa Novexpertin Sinkki-sarjaa.


Käyttö:

Pidä tuote 30 senttimetrin päässä kasvoista, sulje silmät ja suihkuta kasvosuihketta kahdesta kolmeen kertaan pyörivällä liikkeellä, jotta koko kasvot saavat tuotetta. Anna vaikuttaa kymmenen sekunnin ajan, ja taputtele sen jälkeen tuote puhtain käsin kasvoille imeytymistä tehostaaksesi. Sopii käytettäväksi aamuin illoin sekä pitkin päivää.

Ainesosat

Aqua (Water), Zinc Gluconate, Zinc PCA, Zinc Lactate, Nitrogen.

Sertifikaatit

Ecocert

Tuotetiedot

Pakkauskoko5 m
Brändi Novexpert
Markkinoija Transmeri
SKU 20000285
EAN 3661467000735
Sertifikaatit Ecocert
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Novexpert