Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Elastic

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.66 €/ml
49,90 €
30 päivän alin hinta: 34,95 €

Elastic seerumi on tarkoitettu Sinulle, jonka iholla on geneettisten ominaisuuksien vuoksi taipumus kadottaa kimmoisuutensa. Ihon elastisuus viittaa ihosi kykyyn venyä ja palautua paikoilleen. Ihon joustavuus antaa meille täyteläisen, terveen näköisen ihon. Kun iho menettää kimmoisuutensa, se alkaa roikkua ja rypistyä.


Tee ensin Puhdas+ Beauty DNA Skin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.

Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti joka tarjoaa täsmätuotteita ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin Puhdas+ Beauty DNA SKin testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.


Ihon kimmoisuus on parhaimmillaan nuorena ja vähenee hitaasti iän myötä, kollageenin luonnollisen muodostuksen vähentyessä.

Elastic seerumin sisältämä Maraljuuri palauttaa ihon kiinteyttä ja 

kimmoisuutta erityisesti mikrorullauksen kanssa yhdessä tehtynä.


Käyttö: Levitä seerumia muutama tippa aamuin illoin puhtaille kasvoille. Seerumia voit käyttää sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.


Glycerin, Aqua, Propanediol, Zizphus Jujuba Seed Extract, Heterotheca Inuloides Flower Extract, Phytoecdysteroids, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Tuotetiedot
SKU 20000928
EAN 6430077251748
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
Pakkauskoko30 ml
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+