Arvio:
95% of 100

Puhdas+ C-vitamiini 1000 mg 200 g

11,45 €
30 päivän alin hinta: 11,45 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Lisäaineeton ja vahva Puhdas+ C-vitamiini.

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Täyttä tavaraa

  Erittäin hyvin toimiva sekoitettuna nesteeseen ja mikä parasta ilman lisäaineita.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote vaikkakin veteen sekoitettuna ei erityisen miellyttävän makuinen

 • Ihan paras ja maailman helpoin c-vitsku!

  Suosittelen
 • Puhdas C - vitamiinijauhe

  Hurjan helppo ottaa tätä jauhetta. Pieni mittalusikallinen sekoittuu mihin vaan. Nesteeseen tai ruokaan. Hajuton ja mauton tuote. Jokaisena talvena tätä käytän, oikeastaan läpi vuoden vahvistamaan D- vitamiinin imeytymistä ja immuniteettia. Taudit pysyneet loitolla.

  Suosittelen
 • Ihmisen tärkein vitamiini - Askorbiinihappo eli C-vitamiini

  Tuote on helppo käyttää ja ainakin minusta Puhdas+ -tuotteet ovat kaikkiaan laadukkaita. Sitten kun otatte C-vitamiinia oikean määrän, se ei suinkaan piristä, vaan tasaa unen, auttaa jaksamaan ja kiinteyttää kakan. Mutta, mikä on oikea määrä? Luultavasti kyseessä on paljon tutkittu vitamiini, jonka vaikutukset ovat ammattilaisten tiedossa. Valitettavasti kaupan hyllyllä myytävän "vahvan" pilleripurkin päiväannos ei yllä lähellekään oikeaa annosta ja tällä on syynsä. Kaikki löytyy iki-ihanasta internetistämme, jos sattuu oikealle sivulle. Eräs Terveys-Summitin haastattelu muutti omat näkemykseni, enkä voi olla kuin kiitollinen. Se löytyy sieltä vieläkin otsikolla "Katsaus rajoitustoimien vaikutuksista", jossa Karita Aaltonen haastattelee erikoislääkäri Rauli Mäkelää. Suosittelen. Haastattelu käsittelee varsinaisesti koronatilannetta keväällä 2021, mutta eräässä kohdassa Mäkelä kertoo ihmisen tarvitseman C-vitamiinin määrän joka päivä.

  Suosittelen
 • Mahtava tuote. Tykkään jauhemuotoisesta.

  Suosittelen
 • Ei ärsytä vatsaa, suosittelen

 • Huipputuote näin flunssa aikana. Helppo käyttää ja puhdas tuote ilman lisäaineita!

  Suosittelen
 • Olen käyttänyt tuotetta jo pidemmän aikaa kollageenituotteen kanssa. Hyvä ja kätevä käyttää.

  Suosittelen
 • Ei tule nielemisvaikeuksia, kun on helppo sekoittaa vaikka veteen eikä maistu miltään.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja


Askorbiinihappoa käytetään myös säilöntäaineena. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, soijaa eikä makeutusaineita.


ANNOSTUS: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta.


Pakkauskoko: 200g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

1 mittalusikallinen (1 ml)
C-Vitamiini 1000 mg 1250 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta 

Natrium-L-askorbaatti.


Tuotetiedot

Pakkauskoko260 g
Päiväys 31.1.2026
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 334308
EAN 6430050001223
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+