Arvio:
73% of 100

Puhdas+ Collagen Booster vegan Mango&Appelsiini 250g

23,40 €
30 päivän alin hinta: 23,40 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g

Puhdas+ Collagen Booster Mango&Appelsiini on vegaaninen kollageeniboosteri. Makuina hedelmäinen mango&appelsiini sekä natural-makeuttamaton. Sisältää yhteensä kahdeksaa kollageenin luonnolliseen muodostumiseen elimistössä tarvittavaa ainesosaa.


HUOM! Päiväys 31.03.2025

Saatavilla

Arvostelut

3.7
 • Oikein maukasta

  Hinta on suolainen mutta on oikein maukkaan makuista ja tehon huomaa varsinkin hiuksista jo muutaman päivän käytöllä.

  Suosittelen
 • Hyvänmakuinen tuote kun sekoittaa veteen, muuten esim. smoothiessa liian makea ja peittää muut maut. Odottelen vielä tuloksia kun käyttöä on takana vasta vähän aikaa. Mutta mausta ja kasviperäisistä ainesosista iso plussa!

 • Kollageeni

  Raikkaan makuinen. Tuote liukenee veteen hieman huonosti ja on melko kallis, jonka vuoksi vain neljä tähteä. Ollut käytössä lyhyen aikaa, joten tuloksista ei vielä voi sanoa mitään. Aion kuitenkin jatkaa käyttöä.

  Suosittelen
 • Kollageeni

  Raikas maku, vegaanisuudesta plussaa. Liukenee veteen huonosti ja on kallis, jonka vuoksi ei saa täysiä tähtiä. Vaikutuksesta ei näin lyhyen käytön jälkeen voi vielä sanoa mitään.

  Suosittelen
 • Raikas ja vegaaninen

  Sekoittuu hyvin veteen, melko miellyttävä maku. Arvostan vegaanille sopivuutta ja puhtaita ainesosia. Vaikutuksista vielä liian varhaista sanoa.

  Suosittelen
 • Hirveä maku

  En pysty tätä tuotetta testaamaan, maku on aivan hirveä. Pieni lusikallinen puskee läpi smoothiesta niin pahasti että oksennus meinaa tulla...

Tuotekuvaus

Kollageeni on proteiini, jota löytyy koko ihmiskehosta ja sitä tarvitaan kudoksien rakentumiseen. Kollageeni muodostaa noin 30 % ihmiselimistön proteiineista ja ihosta sitä löytyy jopa 70 %. Lisäksi kollageenia on erityisen runsaasti hampaissa, nivelissä, luustossa, jänteissä ja verisuonissa. Kollageenin riittävä muodostus onkin tärkeää näiden kudoksien toiminnalle ja lujuudelle.

Ikääntyessä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa hidastua. Hidastuminen alkaa jo noin 25 vuoden iässä, kunnes se loppuu kokonaan keski-iän paikkeilla. Tämä seurauksena kudokset haurastuvat, mikä huomataan usein ensimmäisenä ihon veltostumisena, ryppyinä ja niveljäykkyytenä.

Elimistön oman kollageenintuotannon hiipumista voi tukea kollageenivalmisteilla mutta niiden ongelma on että kollageenilisää on saatavilla vain eläinperäisistä lähteistä. Tästä johtuen vegaania ruokavalioita noudattaville ei markkinoilla ole ollut saatavilla ravintolisää kehon kollageenipitoisuutta tukemaan.

Puhdas+ tuo markkinoille uudentyyppiset kollageenituotteet: Collagen Boosterit. Collagen Boosterit ovat monipuolisia kauneuden täsmätuotteita, jotka sisältävät kahdeksaa aktiivista tehoainetta. Ne sisältävät aminohappoja joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa elimistössä. Tuoteen bambu-uute sisältää myös runsaasti luonnollista piitä.

Collagen Boostereissa makuina hedelmäinen mango&appelsiini sekä Natural-makeuttamaton. Tuotteet ovat 100% vegaaneja eivätkä ne sisällä keinotekosia säilöntä-, väri-, tai pintakäsittelyaineita. Makeuttajana mango&appelsiinissa luontainen steviakasvin lehtiuutteesta valmistettu stevioliglykosidi.


ANNOSTUS: 1 ruokalusikallinen vuorokaudessa. Sekoita veteen tai smoothieen. 


Pakkauskoko: 250g


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

AINESOSAT: L-glysiini, luonnollinen aromi (mango, appelsiini), L-hydroksiproliini, L-glutamiinihappo, L-alaniini, L-arginiinihydrokloridi, acerola-jauhesekoitus (dikalsiumfosfaatti, askorbiinihappo, trikalsiumfosfaatti,  acerolamehujauhe, johanneksenleipäpuujauhe, piidioksidi), bambu-uute, makeutusaine (stevioliglykosidit), L-proliini, beetakaroteeni. 


Ravintosisältö/Näringsinnehåll1 ruokalusikallinen/matsked (8g)
C-vitamiini / C-vitamin144 mg
L-Glysiini / L-Glysin1,70 g
L-Proline / L-Prolin0,06 g
L-Hydroksiproliini / L-Hydroxyprolin1,02 g
L-Glutamiinihappo / L-Glutaminsyra1,00 g
L-Arginiini / L-Arginin0,70 g
L-Alaniini / L-Alanine0,75 g
Bambu-uute / Bamboo extract0,45 g

Tuotetiedot

Pakkauskoko250 g
Päiväys 31.5.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000245
EAN 6430077250420
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+