Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Inositoli 200 g

18,90 €
30 päivän alin hinta: 18,90 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g

Inostitoli eli B8-vitamiiniksi kutsuttu ravintoaine osallistuu useisiin kehon prosesseihin jossa sitä tarvitaan erityisesti hermostossa, aivoissa, munuaisissa sekä solujen viestinvälityksessä.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Aivan huippu tuote!

  Inositolinin avulla olen saanut apua verensokerin tasaamiseen, sekä kuukautiskierron vauhdittamiseen. Suosittelen etenkin PCOS-potilaille, omalla kohdalla on tuonut apua oireisiin :) Helppo sekoittaa esimerkiksi teen joukkoon, ei maistu miltään!

  Suosittelen
 • Hyvä tuote ja tuntuu toimivan

  Suosittelen
 • Toimii

  Hyvä inositoli, huomattavasti edullisempi kuin muualla!

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Vahva ja 100 % lisäaineeton Puhdas+ inositolivalmiste. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.


Annostus: Aikuisille 1 mittalusikallinen vuorokaudessa. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua tai smoothieta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Inositoli on vesiliukoinen yhdiste, jota elimistö syntetisoi glukoosista. Se luokitellaan ns. vitamiinin kaltaiseksi yhdisteeksi, joka ei kaikilta osin täytä klassista vitamiinin määritelmää mutta se katsotaan kuitenkin kuuluvan B-ryhmän vitamiineihin (B-8). Inositolia on eniten pähkinöissä, pavuissa ja viljassa, joista sen hyväksikäytettävyys on kuitenkin heikkoa. Sitä on paljon äidinmaidossa ja jonkin verran lehmänmaidossa. Elimistössä inositolia on paljon hermokudoksessa ja munuaisissa. Sitä tarvitaan erityisesti hermostossa, aivoissa,munuaisissa sekä solujen viestinvälityksessä.

Erityisesti inositolia tarvitaan aivojen välittäjäaineiden,  kuten serotoniinin ja asetyylikoliinin oikealle toiminnalle.

Koska inositoli ei ole välttämätön ravintoaine, ei sille ole asetettu saantisuositusta.

Puhdas+ tuotteet ovat korkealaatuisia ravinto- lisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Ainesosat

inositoli

Tuotetiedot

Pakkauskoko200 g
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000821
EAN 6430050006907
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+