Arvio:
100% of 100

Puhdas+ Premium E-EPA 500 mg + E-DHA 100 kaps

12,25 €
30 päivän alin hinta: 12,25 €
Vertailuhinta: 1.75 €/m

Puhdas+ Premium E-EPA on vahva, ekologinen ja sertifioitu kalaöljyvalmiste, jossa rasvahapot ovat hyvin imeytyvässä ja tehokkaassa etyyliesteröidyssä E-EPA-muodossa.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Tosi edullinen ja laadukas E-epa omegavalmiste

  Vaikuttaa yhtä laadukkaalta kuin muidenkin brändien E-epat. Öljy kirkasta kapseleiden sisällä ja päiväykset 2026 asti kun luvattu tiedoissa. Tilauksen toimitus myös sujui rivakasti.

  Suosittelen
 • Värin (haalea) puolesta laatu tavaraa

  Suosittelen
 • Isoja kapseleita, pitää jonkun syötävän kans ottaa, mutta aion kyllä jatkossakin ostaa, lihaskipuni ja jumiin ovat huomattavasti vähentyneet näitten myötä samoin palautuminen on ollut parempaa.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Puhdas+ Premium E-EPA on vahva, ekologinen ja sertifioitu kalaöljyvalmiste, jossa rasvahapot ovat hyvin imeytyvässä ja tehokkaassa etyyliesteröidyssä E-EPA-muodossa. Korkealuokkainen kalaöljy on pakattu kalaliivatekapseliin. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA+DHA /vrk.


Käyttö: 1-2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.


Ravintoaineet / vuorokausiannos (1-2 kapselia)
Omega-3-rasvahapot (mg), 600-1200
- josta E-EPA (mg), 500-1000
E-DHA (mg), 70-140


Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi perusteellisen puhdistusprosessin ennen kapseliin päätymistä. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen sekä 100 % jäljitettävyyden. 

Ainesosat

etyyliesteröity kalaöljytiivistekalaliivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita.

Sertifikaatit

Friend of the Sea

Tuotetiedot

Pakkauskoko7 m
Päiväys 31.3.2026
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000886
EAN 6430077251946
Sertifikaatit Friend of the Sea
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+