Puhdas+ Premium Omega-3 90 kaps

16,25 €
30 päivän alin hinta: 16,25 €
Vertailuhinta: 0.18 €/kpl

Sydämen ja aivojen hyvinvoinnille! Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja sertifioitu kalaöljykapseli. Tuote takaa vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa triglyseridi-muodossa. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA+DHA /vrk. DHA on tärkeä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA /vrk. 

Saatavilla

Tuotekuvaus

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa käytetään ei-uhanalaista, villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynimeren saastumattomilta vesiltä. Kalaöljy käy läpi hyvin perusteellisen puhdistusprosessin ennen kuin se päätyy kapseliin. Tämän takia kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljymme Totox-luku on yleensä alle 5, eli se hapettuu hyvin vähän. Jokainen kalaöljyerä on 100% jäljitettävissä.

Puhdas+ Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea sertifikaatti. Ostamalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita autat ylläpitämään luonnon kalakantoja. Sertifiointi varmistaa ympäristöystävällisen kalastuksen, uhanalaisten kalojen säilyttämisen sekä 100 % jäljitettävyyden.

Käyttöohje:
Aikuisille 1-2 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna.

Ainesosat

kalaöljytiiviste (triglyseridi), kalaliivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi, d-alfa-tokoferoli (luonnollinen E-vitamiini). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä maketusaineita. Ravintolisä.


Ravintosisältö/näringsinnehåll: 

1-2 kapselia / kapslar

Omega-3-rasvahapot / -fettsyror

680-1360 mg

josta/varav EPA

josta/varav DHA

360-720 mg

240-480 mg

E-vitamiini / E-vitamin 5-10 mg (*42-83 %) 

 *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Sertifikaatit

Friend of the Sea

Tuotetiedot

Pakkauskoko90 kpl
Päiväys 7.2.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20000696
EAN 6430077251465
Sertifikaatit Friend of the Sea
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+