Puhdas+ Quattro C-vitamiini 800 mg

18,59 €
30 päivän alin hinta: 18,59 €
Vertailuhinta: 0.09 €/g

4-teho C-vitamiinivalmiste! Puhdas+ Quattro C on laadukas ja monipuolinen C-vitamiini­valmiste, joka sisältää peräti 4 eri C-vitamiinin muotoa: askorbiinihappoa, vatsaystävällistä natriumaskorbaattia, rasvaliukoista askorbyylipalmitaattia sekä luonnollista acerolauutetta. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Valmistettu Suomessa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten.

Tämä Puhdas+ tuote on korkealaatuinen ravintolisä. Sen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita.


Käyttö: Aikuisille 1 mittalusikallinen (1 ml) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Natrium- l-askorbaatti, L-askorbiinihappo, L-askorbyyli-6-palmitaatti, acerolauutejauhe (17 %). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia.  Ei sisällä sokeria, soijaa, tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä.

Tuotetiedot

Pakkauskoko200 g
Päiväys 12.12.2025
Brändi Puhdas+
Markkinoija New Organics
SKU 20001035
EAN 6430050006884
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+