Arvio:
98% of 100

Puhdas+ Seleeni 100 mikrog 60 vegekaps

7,45 €
30 päivän alin hinta: 7,45 €
Vertailuhinta: 0.20 €/g

Seleeni edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Saatavilla

Arvostelut

4.9
 • Puhdas + seleeni

  Erittäin edullinen ja kotimainen hyvä tuote,jatkuvassa käytössä .Kolesterolilääkityksen haittoihin toimiva!

  Suosittelen
 • Puhdas+Seleeni 100mikrogrammaa

  Vetämätön kevätolo. Ostin seleeniä kokeeksi. Tuntuu että lihakset jotenkin jäntevänmän tuntuset. Ja virkeämpi olen.

  Suosittelen
 • Laadukas tuote

  Laadukas tuote. Helposti nieltävät kapselit.

  Suosittelen
 • Uutena otin tämänkin vihdoin käyttööni.

  Suosittelen
 • Suosittelen tuotetta

  Kolmas purkki menossa ja edelleen ollut terveenä flunssasta ja vatsataudista ect. Suositus ehdottomasti yhdessä sinkin kanssa.

  Suosittelen
 • Täydellinen immuunipuutokseen

  Kärsin vaikeasta immuunipuutossairaudesta, jossa elimistöni ei tuota vasta-aineita bakteereja/viruksia vastaan. Olen nyt syönyt yhden purkin tätä seleeniä ja toinen menossa. Olen yhdistänyt foolihapon ja sinkin myös koktailiin ja olen saanut lopettaa vasta-ainetiputukset enkä ole sairastanut edes flunssaa. Tämä kokeilemistani seleeneistä paras! Näissä on eroja paljon. Näin terveenä en ole pysynyt 12 vuoteen ja tiputukset sain lopettaa ennen kesää 2022. Suosittelen todella!

  Suosittelen
 • Täydellinen immuunipuutokseen

  Olen syönyt yhden purkin ja toinen menossa. Kärsin vaikeasta immuunipuutossairaudesta, jossa elimistöni ei tuota lainkaan vasta-aineita bakteereja/viruksia vastaan. Seleeni yhdistettynä foolihappoon ka sinkkiin ovat toimineet täydellisesti. Olen saanut lopettaa vasta-ainetiputukset sairaalassa ja en ole ole sairastunut edes flunssaan. Ilman seleeniä tämä kokonaisuus ei toimisi. Olen kokeillut kaikki muut "koktailit". Seleeneissäkin on eroja, joten tämä on ollut paras kokeilemani.

  Suosittelen
 • Vaikuttaa laadukkaalta ja toimivalta parin viikon käytön jälkeen!

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Riisijauho, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mustasinappiuute (Brassica nigra siemenuute). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia.  Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa, makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille. Ravintolisä.

Ingredienser: Rismjöl, hydroxipropylmetylcellulosa, svartsenapsextrakt (Brassica nigra fröextrakt). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, stärkelse, majs, soja, eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer. Kosttillskott.

1 kaps Sisältää/innehåller:

Seleeni 100 µg (*182 %)

*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdas+