SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg

Arvio:
96% of 100

Saatavilla

54,50 €
Valitse vaihtoehdot
SiderAL Folic 30mg rauta 20 annospussia   + 0,00 €

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg
SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg

Saatavilla

54,50 €

Yhteenveto

  SiderAL® Folic 30 mg on sitruunanmakuinen ja suussa sulava, jauhemainen rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron), foolihappoa ja B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. Foolihapon ja vitamiinien ansiosta se on erityisesti naisille suunniteltu rautavalmiste.

  Tuote sisältää 3x20 pss

  Suun kautta nautittava, hyvänmakuinen ja tehokas SiderAL® Folic sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresterikerros (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn.

  Rauta: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia kognitiivista toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  B6- ja 812-vitamiini: Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista, normaaleja psykologisia toimintoja, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Folaatti: Edistää normaalia veren muodostumista eli hemopoieesiä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  D-vitamiini: Edistää luiden pysymistä normaaleina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä.

  C-vitamiini: Edistää raudan imeytymistä.

  Annostus: 1 annospussi päivässä suoraan suuhun.

  Käyttö: 
  Aikuisille 1 annospussi päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan.  Annospussi kaadetaan suoraan suuhun ja annetaan liueta. Voidaan nauttia milloin tahansa vuorokauden aikana. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

  Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta.

  Pakkauskoko: 3x20 pss.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
  VAIKUTTAVAT AINEET:

  Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
  C-vitamiini 70 mg
  B6-vitamiini 1 mg
  Foolihappo 400 µg
  D3-vitamiini 10 µg
  B12-vitamiini 1,75 µg

  AINESOSAT
  Makeutusaine: sorbitoli; Sideral®r.m. - Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti); makeutusaine: ksylitoli; C-vitamiini (L-skorbiinihappo); appelsiiniaromi; hapettumisenestoaine: sitruunahappo; D3-vitamiini (kolekalsiferoli, keskipitkäketjuiset triglyseridit, arabikumi, sakkaroosi, tärkkelys, alfa-tokoferoli, trikalsiumfosfaatti); B12-vitamiini (syaanikobalamiini, sitruunahappo, maissin maltodekstriini, trinatriumsitraatti); luonnollinen sitruuna-lime-aromi; B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi);
  makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami-K; foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo). 
  Tuotetiedot
  Päiväys
  Pakkauskoko60 kpl
  Brändi Sideral
  Markkinoija Sabora
  SKU 92878473
  Tuoteryhmät

  Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sideral