Arvio:
96% of 100

SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg

54,40 €
Vertailuhinta: 0.91 €/kpl

SiderAL® Folic 30 mg on sitruunanmakuinen ja suussa sulava, jauhemainen rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron), foolihappoa ja B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. Foolihapon ja vitamiinien ansiosta se on erityisesti naisille suunniteltu rautavalmiste.

Tuote sisältää 3x20 pss

Saatavilla

Valitse vaihtoehdot
SiderAL Folic 30mg rauta 20 annospussia   + 0,00 €

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg
SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg

Saatavilla

54,40 €

Arvostelut

4.8
 • Vakkarirautatuote joka ei ärsytä vatsaa ja toimii

  Suosittelen
 • Hyvän makuinen

  Suosittelen
 • Helppokäyttöinen rautavalmiste. Olen käyttänyt jo 5 kuukautta alhaisen ferritiinin takia. Ei ole ollut mahakipuja ja helppo ottaa mihin aikaan päivästä vaan ilman, että tarvii miettiä syömisiä. Hyvänmakuinen valmiste.

  Suosittelen
 • Sideral folic

  Vihdoin löytyi rauta joka sopii toodella herkälle vatsalleni!:)

  Suosittelen
 • Hyvä ja toimiva tuote

  Hyvä maku, jopa teini-ikäinen suostui ottamaan päivittäin. Ei vaikuta negatiivisesti vatsaan.

  Suosittelen
 • Ei ärsytä vatsaa ja on hyvän makuinen

  Suosittelen
 • Parhaimman makuinen ja miellyttävin koostumus kaikista rautavalmisteista, joita olen käyttänyt.

  Suosittelen
 • Paras rautavalmiste, sain tällä vihdoin rauta-arvot nousuun. Helppo käyttää kun voi ottaa koska vaan ja minkä ruuan kanssa vaan.

  Suosittelen
 • Vastaystävällinen

  Suositukset yrittäville, helppo ottaa ja maistuu hyvältä!

  Suosittelen
 • Erinomainen tuote!

  Yllättävän hyvän makuinen, ei maistu raudalle. 6vko käytön (1pss/pvä) jälkeen ei ole ilmennyt ongelmia, mutta olo on kohentunut merkittävästi! Jauhe suussa ei kannata puhua, jauhe liukenee kielelle nopeasti.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Suun kautta nautittava, hyvänmakuinen ja tehokas SiderAL® Folic sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresterikerros (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn.

Rauta: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia kognitiivista toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

B6- ja 812-vitamiini: Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista, normaaleja psykologisia toimintoja, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Folaatti: Edistää normaalia veren muodostumista eli hemopoieesiä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

D-vitamiini: Edistää luiden pysymistä normaaleina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä.

C-vitamiini: Edistää raudan imeytymistä.

Annostus: 1 annospussi päivässä suoraan suuhun.

Käyttö: 
Aikuisille 1 annospussi päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan.  Annospussi kaadetaan suoraan suuhun ja annetaan liueta. Voidaan nauttia milloin tahansa vuorokauden aikana. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta.

Pakkauskoko: 3x20 pss.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Tuotetiedot

Päiväys31.1.2026
Pakkauskoko60 kpl
Brändi Sideral
Markkinoija Sabora
SKU 92878473
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sideral

Liittyvät Artikkelit