Arvio:
96% of 100

SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg

54,50 €
Vertailuhinta: 0.91 €/kpl

SiderAL® Folic 30 mg on sitruunanmakuinen ja suussa sulava, jauhemainen rautalisä, joka sisältää sukrosomiaalista rautaa (Sucrosomial® Iron), foolihappoa ja B6-, B12-, D3- ja C-vitamiinia. Foolihapon ja vitamiinien ansiosta se on erityisesti naisille suunniteltu rautavalmiste.

Tuote sisältää 3x20 pss

Saatavilla

Valitse vaihtoehdot
SiderAL Folic 30mg rauta 20 annospussia   + 0,00 €

* Pakolliset kentät

Sinun valintasi
SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg
SiderAL Folic rauta kampanjapakkaus 3x20 pss 30 mg

Saatavilla

54,50 €

Arvostelut

4.8
 • Erinomainen rautavalmiste

  Tuote ollut pitkäaikaisessa käytössä, koska vatsaoireiden ja imeytymisongelmien vuoksi muut rautavalmisteet eivät sovi. Ferritiiniarvot pikkuhiljaa nousevat. Hyvänmakuinen tuote! Nopea toimitus.

  Suosittelen
 • Erinomainen

  Paras rautavalmiste mitä markkinoilta löytyy. Ei maistu raudalle ja varastot täyttyy hyvin.

  Suosittelen
 • Nostaa hyvin ferritiiniä

  Suosittelen
 • Ainoa rautalääke, jolla ferritiinit nousee ja väsymys loppuu!

  Suosittelen
 • Huomattavasti edullisempi oloapteekista ostettuna. Hyvän makuinen (vaikka pieneen makean nälkään), kätevä pakkaus, voi ottaa vaikka reissuun mukaan ja nauttia helposti melkein missä vain. Neljäs pakkaus menossa, vaikutuksista en osaa vielä sanoa.

  Suosittelen
 • Ainoa rautavalmiste joka ei aiheuta vatsavaivoja.

  Suosittelen
 • Vatsaystävällinen

  Olen kohta 2 pakkausta syönyt tätä ja aiemmin eri valmistella koetut vatsavaivat on jääneet historiaan. Vielä on arvoitus, että onko HB ja ferrit miten nousseet.

  Suosittelen
 • Hyvänmakuinen tuote ja selvä ero jaksamisessa. Rautavalmisteet ovat aiemmin aiheuttaneet koviakin vatsakipuja, mutta tästä ei ole tullut ollenkaan oireita. Ostin tätä myös äidilleni, koska ajattelin hänenkin kaipaavan pientä rautakuuria. Suosittelen todella lämpimästi

  Suosittelen
 • Hyvä tuote.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote, maku hyvä ja kätevä käyttää. Erittäin sujuvat kaupat ja nopea toimitus.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Suun kautta nautittava, hyvänmakuinen ja tehokas SiderAL® Folic sopii myös niille, jotka eivät siedä tavanomaisia rautavalmisteita. Sukrosomiaalisessa raudassa itse rautamolekyyli on suojattu kahdella eri kerroksella. Fosfolipidikaksoiskalvo sekä sukresterikerros (rasvahappojen sakkaroosiesterit) takaavat raudan korkean imeytyvyyden koko ohutsuolen matkalta sekä erinomaisen maha-suolikanavan sietokyvyn.

Rauta: Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia kognitiivista toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

B6- ja 812-vitamiini: Edistää normaalia veren punasolujen muodostumista, normaaleja psykologisia toimintoja, normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Folaatti: Edistää normaalia veren muodostumista eli hemopoieesiä, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

D-vitamiini: Edistää luiden pysymistä normaaleina, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä.

C-vitamiini: Edistää raudan imeytymistä.

Annostus: 1 annospussi päivässä suoraan suuhun.

Käyttö: 
Aikuisille 1 annospussi päivässä, tai lääkärin ohjeistuksen mukaan.  Annospussi kaadetaan suoraan suuhun ja annetaan liueta. Voidaan nauttia milloin tahansa vuorokauden aikana. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Säilytys huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta.

Pakkauskoko: 3x20 pss.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

VAIKUTTAVAT AINEET:

Sukrosomiaalinen rauta 30 mg
C-vitamiini 70 mg
B6-vitamiini 1 mg
Foolihappo 400 µg
D3-vitamiini 10 µg
B12-vitamiini 1,75 µg

AINESOSAT
Makeutusaine: sorbitoli; Sideral®r.m. - Sucrosomial®Iron (rautapyrofosfaatti, esigelatinoitu riisitärkkelys, rasvahappojen sakkaroosiesterit, auringonkukkalesitiini glukoosisiirappikantaja-aineella, maitoproteiinit, trikalsiumfosfaatti); makeutusaine: ksylitoli; C-vitamiini (L-skorbiinihappo); appelsiiniaromi; hapettumisenestoaine: sitruunahappo; D3-vitamiini (kolekalsiferoli, keskipitkäketjuiset triglyseridit, arabikumi, sakkaroosi, tärkkelys, alfa-tokoferoli, trikalsiumfosfaatti); B12-vitamiini (syaanikobalamiini, sitruunahappo, maissin maltodekstriini, trinatriumsitraatti); luonnollinen sitruuna-lime-aromi; B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi);
makeutusaineet: sukraloosi, asesulfaami-K; foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo). 

Tuotetiedot

Päiväys31.10.2025
Pakkauskoko60 kpl
Brändi Sideral
Markkinoija Sabora
SKU 92878473
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Sideral

Liittyvät Artikkelit