Skingain Plus kollageenijauhe 30 pss

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.46 €/kpl
43,80 €
  • Skingain Plus - Ainutlaatuinen yhdistelmä 1. ja 2. tyypin kollageenia, hyaluronihappoa ja rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenolia
  • Tutkittua tehoa ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi
  • Aktivoi kehon omaa kollageenin tuotantoa

Skingain Plus sisältää iholle tärkeää hydralisoitua tyypin 1. kollageenia ja nivelterveydelle välttämätöntä tyypin 2 kollageenia, hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja nyt myös Pycnogenolia. Pycnogenol lisää  sekä kehon omaa kollageenin- että hyaluronihapon tuotantoa, joka parantaa ihon kosteustasapainoa. Lisäksi Pycnogenol tehostaa hiusverenkiertoa ja näin parantaa ravinteiden pääsyä kudokseen sekä kuona-aineiden poistumista. Hydralisoitu kollageeniyhdistelmä ja Pycnogenol tehostavat toistensa vaikutusta ja auttaa saamaan kimmoisan ja kiinteän ihon ja terveet nivelet.

Annostus: 1-2 annosta päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai mehua (n. 200 ml).

Vuorokausiannos (1-2 pussia) sisältää:
Tyypin 1 kollageenia 4783 mg / 9566 mg,
Tyypin 2 kollageenia 287 mg / 574 mg
C-vitamiinia 100 mg / 200 mg
Rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenolia 50 mg / 100 mg
Hyaluronihappoa 13 mg / 26 mg


Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Skingain Plus kollageenijauhe 30 pss
Arviosi

Ainesosat: Hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (naudan nahasta), hydralysoitu tyypin 2 kollageeni (kalasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi), rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®.