V10Plus Deep Moist Gel 50 ml

30 päivän alin hinta: 29,33 €

V10 Plus Deep Moist Gel on tehokas yhdistelmä neljää hyaluronihapon muotoa, jotka yhdessä muodostavat iholle suojaavan kerroksen ja imeytyvät ihoon lisäten kosteuspitoisuutta ja elastisuutta.

Tuotekuvaus

V10 Plus Deep Moist Gel on tehokas yhdistelmä neljää hyaluronihapon muotoa, jotka yhdessä muodostavat iholle suojaavan kerroksen ja imeytyvät ihoon lisäten kosteuspitoisuutta ja elastisuutta.


Deep Moist -geelin kosteuttavan tehoaineyhdistelmän muodostavat:

1, Hyaluronic acid

Löytyy kauttaaltaan elimistön omista tukikudoksista. Sillä on hyvä kosteuden sitomiskyky, parempi kuin millään muulla luonnon tai synteettisellä polymeerilla. Gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä jopa 6 litraa vettä. 

2. Sodium Acetylated Hyaluronate

Tämä ainesosa kiinnittyy ihon pintaan ja sitoo kosteuden tehokkaasti. Hyvä kosteuden sitomiskyky ja epidermistä pehmentävä vaikutus ovat sen parhaita ominaisuuksia. Molekyylin hydrofobinen ominaisuus mahdollistaa ihon pintaan kiinnittymisen ja hydrofiilinen ominaisuus sen kosteuden sitomiskyvyn.

3. Hydrolyzed Hyaluronic Acid

On kooltaan pieni molekyyli ja moolimassaltaan kevyt hyaluronihappo. Tämän takia se pääsee imeytymään hyvin ihon pintakerroksen sisään. Tämä ainesosa ei huuhtoudu pois vaan se pysyy ihossa sitoen itseensä kosteutta, jolloin se kosteuttaa ihoa pitkään.

4. Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate

Innovatiivinen uusi hyaluronihapon johdannainen, jolla on erinomainen kosteuden sitomiskyky ja ihoidenttinen molekyylirakenne. Se luo iholle pitkäaikaisesti kosteuttavan ja suojaavan hunnun.


Hyaluronihapponelikon lisäksi tuotteessa on ihon omaa hyaluronihappotuotantoa aktivoivaa saponiinia sisältävää siniagaavea, antioksidantteja runsaasti sisältävää japaninruusua, kosteuttavaa aloe veraa ja virkistävää sekä kosteuttavaa japanilaista Yuzu-sitruunaa.


Vesipohjainen tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita, mineraaliöljyjä eikä hajusteita. Dermatologisesti testattu.


Käyttöohje: Levitä puhtaalle iholle ensin ihosi tarvitsemat V 10 Plus -seerumit, ja sen jälkeen Deep Moist -geeliä. Anna imeytyä ja vaikuttaa iholla hetken ennen muiden tuotteiden lisäystä. Levitä lopuksi meikki- tai aurinkosuojatuotteesi.

Ainesosat

Water

Glycerin

Butylene Glycol

Carbomer

Sodium Hydroxide

Tetrasodium Edta

Phenoxyethanol

Ethylhexylglycerin

Hydrolyzed Agave Tequilana Stem Extract

Glycerylamidoethyl Methacrylate/Stearyl Methacrylate Copolymer

Hydrolyzed Hyaluronic Acid

Sodium Hyaluronate

Sodium Acetylated Hyaluronate

Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate

Rosa Multiflora Fruit Extract

Aloe Barbadensis Leaf Extract

Citrua Junoa Fruit Extract

Tuotetiedot

Pakkauskoko75 g
Brändi V10Plus
Markkinoija Ihola
SKU 9298110
EAN 7532323909836
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä V10Plus