Vagibalance Ratiopharm 10 kpl emätintabletti

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.52 €/kpl
15,20 €

Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa.

Emättimen ja virtsateiden alueen bakteeritasapaino voi muuttua eri syistä. Tavallisia syitä ovat kuukautiset, raskaus, vaihdevuodet, antibioottikuuri ja yhdyntä. Myös liiallinen intiimihygienia sekä tamponien ja terveyssiteiden käyttö voivat altistaa häiriöille. Bakteeritasapainon häiriön eli bakteerivaginoosin yleisimpiä oireita ovat polttelu, kutina ja lisääntynyt valkovuoto.


Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa. Tämä estää epäsuotuisten bakteerien kasvua.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Vagibalance Ratiopharm 10 kpl emätintabletti
Arviosi

Yksi emätintabletti sisältää: Lactobacillus acidophilus (1 mrd CFU), maitohappo, apuaineet (mannitoli, kroskarmelloosinatrium, kasviperäinen magnesiumstearaatti)


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
SKU 2088508
EAN 6430020730627
Markkinoija Teva Finland
Brändi Ratiopharm
Pakkauskoko10 kpl
Kategoriat