Vagibalance Ratiopharm 10 kpl emätintabletti

Arvio:
80% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 1.33 €/kpl
13,25 €
30 päivän alin hinta: 12,16 €

Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa.

Emättimen ja virtsateiden alueen bakteeritasapaino voi muuttua eri syistä. Tavallisia syitä ovat kuukautiset, raskaus, vaihdevuodet, antibioottikuuri ja yhdyntä. Myös liiallinen intiimihygienia sekä tamponien ja terveyssiteiden käyttö voivat altistaa häiriöille. Bakteeritasapainon häiriön eli bakteerivaginoosin yleisimpiä oireita ovat polttelu, kutina ja lisääntynyt valkovuoto.


Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa. Tämä estää epäsuotuisten bakteerien kasvua.

Yksi emätintabletti sisältää: Lactobacillus acidophilus (1 mrd CFU), maitohappo, apuaineet (mannitoli, kroskarmelloosinatrium, kasviperäinen magnesiumstearaatti)


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot
Pakkauskoko10 kpl
Päiväys 31.5.2024
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2088508
EAN 6430020730627
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm