Arvio:
80% of 100

Vagibalance Ratiopharm 10 kpl emätintabletti

15,20 €
30 päivän alin hinta: 14,90 €
Vertailuhinta: 0.61 €/g

Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Hyvä tuote. Rauhoittaa. Kannattee kokeilla heti kk jälkeen.

    Suosittelen
  • Toimii hyvin

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Emättimen ja virtsateiden alueen bakteeritasapaino voi muuttua eri syistä. Tavallisia syitä ovat kuukautiset, raskaus, vaihdevuodet, antibioottikuuri ja yhdyntä. Myös liiallinen intiimihygienia sekä tamponien ja terveyssiteiden käyttö voivat altistaa häiriöille. Bakteeritasapainon häiriön eli bakteerivaginoosin yleisimpiä oireita ovat polttelu, kutina ja lisääntynyt valkovuoto.


Vagibalance ratiopharm sisältää luonnollisesti emättimessä esiintyvää Lactobacillus acidophilus –maitohappobakteeria sekä maitohappoa, jotka auttavat emättimen bakteeri- ja pH-tasapainon palauttamisessa ja ylläpidossa. Tämä estää epäsuotuisten bakteerien kasvua.

Ainesosat

Yksi emätintabletti sisältää: Lactobacillus acidophilus (1 mrd CFU), maitohappo, apuaineet (mannitoli, kroskarmelloosinatrium, kasviperäinen magnesiumstearaatti)


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko25 g
Päiväys 31.3.2025
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2088508
EAN 6430020730627
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm