Arvio:
89% of 100

Vagisan kosteuttavat emätinpuikot 16 kpl cremolum

18,35 €
30 päivän alin hinta: 18,35 €
Vertailuhinta: 0.37 €/g

Hormoniton Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot Cremolum® lievittää emättimen kuivuudesta johtuvia oireita (kuivuuden tunne, kirvely, kutina, pienet haavaumat ja kivut sukupuoliyhteydessä) – täysin ilman hormoneja. 

Saatavilla

Arvostelut

4.5
 • hyvä tuote

  Suosittelen
 • Vaihtelu virkistää, hyvin kosteuttaa.

  Suosittelen
 • Kosteuttaa hyvin. Ei valu ulos seuraavana päivänä.

  Suosittelen
 • Hyvä ja toimiva tuote. Kosteuttaa tehokkaasti, eikä juurikaan valu.

  Suosittelen
 • Helppokäyttöinen. Yksi parhaimmista tällä hetkellä saatavista hormonittomista kosteuttajista.

  Suosittelen
 • Luottotuote

  Käytän säännöllisesti. Helppokäyttöinen.

 • Toimii mutta epämukava käyttää

  Ainoa mikä auttaa laskemaan ph:ta ja kosteuttaa eikä ärsytä limakalvoja. Miinuksena epämukava käyttää (märkä tunne pikkuhousuissa) ja hinta aivan liian korkea.

Tuotekuvaus

Hormoniton Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot Cremolum® lievittää emättimen kuivuudesta johtuvia oireita (kuivuuden tunne, kirvely, kutina, pienet haavaumat ja kivut sukupuoliyhteydessä) – täysin ilman hormoneja. 


Valmiste sopii erityisesti naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää asetinta (esim. raskaana olevat ja syöpäpotilaat). Hormonittomia emätinpuikkoja voi tarvittaessa käyttää myös hormonikorvaushoidon aikana. Emätinpuikot sisältävät maitohappoa, joka auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa. Emätinpuikot ovat myös hajusteettomia ja säilyntäaineettomia.


Annostelu:


Cremolum®-emätinpuikko asetetaan ennen nukkumaanmenoa emättimeen. Cremolum® sulaa asettamisen jälkeen emättimessä, kosteuttaa emättimen ja muodostaa kimmoisan, hoitavan voiteen.

Ainesosat

kalsiumlaktaatti, setearyylialkoholi, glyseridit (hydrattu, kookos), maitohappo, PEG-20-glyseryylistearaatti, natriumkarbomeeri.

Tuotetiedot

Pakkauskoko49 g
Päiväys 31.7.2026
Brändi Vagisan
Markkinoija Dr. Wolff Finland Oy
SKU 2397230
EAN 4048882667535
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vagisan