Vita B12-vitamiini + foolihappo 100 tabl

Saatavilla
Vertailuhinta: 0.17 €/kpl
17,20 €

Vahva B12-vitamiini + foolihappo muistille ja mielelle. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Psykologiset toiminnot käsittävät kognitiivisen toiminnan, johon kuuluu mm. muistaminen, keskittyminen, oppiminen ja ongelmanratkaisu


Valmistettu Suomessa. Vegaaninen. 

B12-vitamiini ja foolihappo ovat hermostovitamiineja, joiden aktiivisuus elimistössä on toisistaan riippuvaista. Molemmista vitamiineista ilmenee puutosta. B12-vitamiinipuutoksen yleisin syy on hapoton maha, mikä estää vitamiinin aktiivista imeytymistä. Folaatin puutos johtuu liian vähäisestä kasvisten ja hedelmien käytöstä. B12-vitamiinin puutetta on ikääntyneillä, folaatin vajaa saantia naisilla ja keski-ikäisillä miehillä. Vitamiini on kasviravinnossa folaattina, ravintolisävalmisteissa foolihappona.


Annostus: Aikuisille 1 tabletti päivässä. Tabletti imeskellään hitaasti ja annetaan sulaa suussa. B12-vitamiinia imeytyy suun limakalvolta riittävästi, kun tabletin vitamiinimäärä on korkea.


Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

• B12-vitamiinia 1 mg
• Foolihappo 400 ug


B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Psykologiset toiminnot käsittävät kognitiivisen toiminnan, johon kuuluu mm. muistaminen, keskittyminen, oppiminen ja ongelmanratkaisu. Vitamiinien pitkäaikainen vajaasaanti voi heikentää etenkin ikääntyneillä kognitiivisia toimintoja ja varsinkin muistia. B12-vitamiini ja foolihappo myös vähentävät väsymystä ja uupumusta.

B12-vitamiini ja folaatti edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Homokysteiini on yhdiste, jota syntyy elimistössä tietyistä ravinnon proteiineista. Homokysteiini voi muuttua elimistössä takaisin rikkiä sisältäväksi metioniini-aminohapoksi. Homokysteiinin muuttumista metioniiniksi säätelevät B12-vitamiini ja folaatti. Jos nämä vitamiinit puuttuvat, homokysteiiniä kertyy verenkiertoon. Liian suurella veren homokysteiinipitoisuudella on todettu olevan haitallisia vaikutuksia.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Vita B12-vitamiini + foolihappo 100 tabl
Arviosi

Makeutusaine (ksylitoli), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), syanokobalamiini, spearmint-aromi, pteroyylimonoglutamiinihappo.

Tuotetiedot
SKU 9237236
EAN 6410530035696
Brändi Vitabalans
Markkinoija Vitabalans
Pakkauskoko100 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vitabalans