Vitaali Liposomi B12 1 mg 60 tabl

Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.24 €/kpl
14,50 €
30 päivän alin hinta: 11,60 €

Vitaali Liposomi B12 1 mg -vitamiini tukee muistia, hermostoa ja vastustuskykyä. Tuotteen sisältämä metyylikobalamiini on B12-vitamiinin aktiivinen ja tehokkaasti imeytyvä koentsyymimuoto.


Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton & vegaaninen.

Liposomaalinen B12-vitamiini on pakattu nimensä mukaisesti rasvaliukoiseen liposomiin. Sen rasvahapot muodostavat kaksoiskalvorakenteen, jossa rasvahapon vesiliukoiset osat ovat onton rasvapallosen ulkopinnoilla ja rasvaliukoiset osat kalvon sisäpinnalla. Liposomin sisällä B12-vitamiini on suojassa vatsahappojen ja ruoansulatusentsyymien hajottavilta vaikutuksilta ja vitamiini pääsee muuttumattomana vaikutuspaikkaansa.

Annostus: 1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera. Ei raskaana oleville tai imettäville.

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää:

B12-vitamiinia 1 mg*
(*40 000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta)

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Patentoitu LipoCellTech™ liposomaalinen B12-vitamiini valmiste (Riboosi, Fosfatidylkoliini*, Palmitiinihappo*, Oleiini happo*, Metyylikobalamiini) (EU), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylime-tyyliselluloosa.

*auringonkukasta

LipoCellTech™-liposomien valmistuksessa ei ole käytetty korkeaa lämpötilaa, painetta eikä liuottimia eivätkä ne sisällä mitään lisäaineita. Liposomin rasvahapot fosfatidylkoliini, palmi-tiinihappo ja öljyhappo saadaan auringonkukasta.


Tuotetiedot
Pakkauskoko60 kpl
Brändi Vitaali
Markkinoija Hankintatukku
SKU 9507250
EAN 6428300007255
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Vitaali