Arvio:
100% of 100

Beko Strong B12-vitamiini +Foolihappo+B6 150 tabl

27,40 €
30 päivän alin hinta: 20,55 €
Vertailuhinta: 0.55 €/g

Pienikokoinen, helposti nieltävä Beko Strong B12-, foolihappo -ja B6-vitamiinitabletti mm. muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi.

Saatavilla

Arvostelut

5
 • Tuntuu tehokkaalata.

  Suosittelen
 • Joka päivä käytössä. Helposti nieltävä pienen kokonsa puolesta.

  Suosittelen
 • Kaikki tarpeelliset b- vitamiinit samassa pillerissä.

 • Jatkuvasti

  Käytössä päivittäin.

 • Tarpeelliset B-vitamiinit samassa pillerissä

  Muistista kannattaa pitää huolta ja varmistaa riittävä B-vitamiinitaso tällä Beko Srong tabletilla.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Beko Strong B12-vitamiini+Foolihappo+B6 on pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti, joka sisältää päivittäin tarvitsemiasi B-vitamiineja sekä foolihappoa. Tuotteen sisältämät vitamiinit edistävät normaaleja kognitiivisia toimintoja, kuten muistin toimintaa ja tukevat hermoston ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. 

Monipuolinen B-vitamiinivalmiste

Tämä Suomessa valmistettu, monipuolinen B-vitamiinivalmiste on laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä aromiaineita. 

B6-vitamiini vahvistaa immuunijärjestelmää

Takkuileeko muisti? Tuntuuko, että flunssa iskee jatkuvasti? B6-vitamiini tukee muistia, vahvistaa immuunijärjestelmää, osallistuu aineenvaihduntaan ja energiantuotantoon sekä edistää hemoglobiinin muodostumista. Tuote sisältää B6-vitamiinia 20 mg.

Foolihappo auttaa vähentämään väsymystä

Foolihappo eli B9-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä, edistää henkistä toimintakykyä sekä tukee normaalia vastustuskykyä. Se on erityisen tärkeä etenkin raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville naisille. Tuote sisältää foolihappoa 400 mikrogrammaa.

B12-vitamiini vegaani- tai kasvisruokavalion tueksi

Beko Strong B12-vitamiini+Foolihappo+B6 sisältää B12-vitamiinia 1 mg. Tämän tärkeän B-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla ja kasvisravintoa pääasiallisesti nauttivilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. 

Ainesosat

B12-vitamiini 1 mg (40000 %) *

Foolihappo 400 mikrog (200 %) *

B6-vitamiini 20 mg (1429 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), kiillotusaine (glyseroli), syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo

Käyttöaiheet: B12-vitamiinin, foolihapon ja B6-vitamiinin päivittäisen saannin varmistaminen 

Annostus: Vain aikuisille 1 tabl/vrk niellään riittävän nesteen kera

Pakkauskoko: 150 tabl.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

  B12-vitamiini 1 mg (40000 %) *

  Foolihappo 400 mikrog (200 %) *

  B6-vitamiini 20 mg (1429 %) *

  * vuorokautisen saannin vertailuarvosta


  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, paakkuuntumisen estoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (titaanidioksidi), kiillotusaine (glyseroli), syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo  Tuotetiedot

  Pakkauskoko50 g
  Päiväys 12.10.2025
  Brändi Beko
  Markkinoija Orion
  SKU 9280081
  EAN 6432100046710
  Tuoteryhmät

  Lisää tuotteita tuotemerkiltä Beko