Biosolis spf 50+ Aurinkovoide lapsille 100ml

Rating:
93% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.22 €/ml
22,20 €

Vedenkestävä suoja pysyy lapsen iholla raisuimmissakin leikeissä. Tuoteessa on fysikaalinen aurinkosuoja.

Sertifikaatit

Ecocert

Kasveista ja mineraaleista koostuva BIOSOLIS Aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä.Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita.

UV-suojana toimii titaanidioksidi. Sinkkidioksidi on ihoa rauhoittavana tekijä, ja karanjaöljy ihoa suojaavana ja hoitavana aineena.

Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Biosolis spf 50+ Aurinkovoide lapsille 100ml
Arviosi

 Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis gel *,Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Coconut Alkanes, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Propanediol, Pongamia Glabra (Karanja) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Aluminum hydroxyde, Sodium Chloride, Brassica Campestris ( Rapeseed ) Oil *, Daucus Carota Sativa(Carrot)Root Extract*/ Helianthus Annuus (Sunflower)Seed Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Stearic Acid, Alumina, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Tocopherol. *luomutuotettu

Muut ostivat myös näitä tuotteita