Blackroll Duoball 08 hierontapallo

Saatavilla
Vertailuhinta: 17.90 €/kpl
17,90 € 20,90 €

Kallonpohjan, niskan ja yläselän lihasten hierontaan kotona tai työpäikalla. Täydellinen apuri rintarangan liikkuvuuden parantamiseen ja nikamalukkojen avaamiseen. Optimaalisen kokoinen myös niskan - ja kallonpohjan lihasten hierontaan.

Blackroll Duoball 8cm on parhaimmillaan, kun halutaan parantaa rintarangan liikkuvuutta. Jos koet yläselkäsi olevan jumissa ja rankaan muodostuu nikamalukkkoja – on tässä sinulle oiva apuri! Suosittelemme etenkin istumatyöntekijöille ja eri alojen ammattilaisille, joiden niska-hartia alueen lihakset ovat koetuksella työasentojen takia. 

Käyttö: Okahaarakkeet (keskellä ylin kohta) jää kahden pallo-osan väliin, jolloin saamme käsiteltyä rintarankaa nikama kerrallaan. Käsien sekä jalkojen kierroilla pystymme lisäämään liikkuvuutta rintarangassa. HUOM! Tällä tuotteella älä rullaa lattiatasolla koko kehonpainolla, koska paine tulee tällöin niin pienelle alueelle. Voit maata lattialla rullan päällä, mutta pidä lantio lattiassa kiinni. Kun makaat rullan päällä ensimmäisiä kertoja, kannattaa se tehdä patjan tai muun pehmeän alustan päällä. Mikäli rintarankasi on erittäin kipeä ja tiukka suosittelemme käyttämään tuotetta ensiksi seinää vasten. Seinää vasten yläselän rullaus Blackroll Duoballilla on tehokasta ja suositeltavaa.

Muita erinomaisia käyttökohteita tuotteelle muotonsa ansiosta on epäkkään yläosa, niska – ja kallonpohja sekä akillesjänteen – ja säären etuosan lihakset.

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Blackroll Duoball 08 hierontapallo
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 20000892
EAN 4260346270253
Brändi Blackroll
Markkinoija RLVNT Distribution AB
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita