Blackroll Standard foam roller

Saatavilla
Vertailuhinta: 29.80 €/kpl
29,80 € 38,90 €

Keskikova pilatesrulla, joka on suunniteltu liikkuvuus-, lihashuolto- sekä lihaskuntotreeniin. Tällä putkirullalla käsittelet koko kehon ja kovuutensa ansiosta se sopii rullaajalle, joka on harjoittanut rullausta ja kaipaa napakkaa vastetta. Lihashuoltorullan pituus 30 cm. 

Blackroll Standard foam roller soveltuu kokeneelle rullaajalle sekä isokokokoisille henkilöille. Blackroll Standard pilatesrulla kestää käyttöä ja pitää muotonsa väsymättä. Kauttaaltaan samaa materiaalia oleva rulla pitää muotonsa, mutta antaa pinnasta hivenen periksi. Kun painat peukalolla ja etusormella rullan reunasta voimakkaasti, antaa se periksi noin 2-3mm. Näin ollen rullaustuntuma on napakka ja lihakseen saada kaivattua muokkausta ja vastusta. Kokeneen rullaajan kannattaa päivittää putkirullansa säännöllisesti omia tarpeitaan vastaavaksi, jotta rullauksen hyödyt pysyvät yllä. Mikäli kokenut rullaaja jatkaa rullaamista pehmeällä rullalla, kehitystä ei tapahdu lihasten joustavuudessa. Mikäli rulla antaa pinnasta periksi enemmän kuin 5 mm ei sillä saada toivottuja tuloksia lihaskudoksen joustavuuteen.


Kaikki Blackroll tuotteet valmistetaan vastuullisesti luontoa säästäen Saksassa. Tuotteilla on Green Product tunnus ja nämä tuotteet ovat myös täysin kierrätettävissä sekä kemikaalivapaita. Materiaalina käytetään polypropeiinia, josta on ilma puhallettu pois. Materiaali on erittäin kestävää, mutta myös kevyttä. Sileän pinnan ja materiaalin takia rulla on helppo desinfioida ja käyttää esimerkiksi ryhmäliikunnassa. Pinta ei pehmene eikä rispaannu käytössä ja tähän juuri vaikuttaa se, että rulla on kauttaaltaan samaa materiaalia. Pinnassa ei ole erillistä kuorta tai nahkaista pintaa eikä rullan keskellä ole foamia, joka heikentää rullan kestävyyttä ja rulla menettää helposti muotonsa. 

Kirjoita arvostelu
Olet arvostelemassa:Blackroll Standard foam roller
Arviosi
Tuotetiedot
SKU 20000888
EAN 4260346270000
Brändi Blackroll
Markkinoija RLVNT Distribution AB
Pakkauskoko1 kpl
Tuoteryhmät

Muut ostivat myös näitä tuotteita