Elinvoimaiset hiukset kasvavat terveestä hiusjuuresta

Upeiden, terveiden hiusten edellytyksenä on hiusjuurten hyvinvointi. Juuri on hiuksen ainoa elävä osa, ja se vastaa hiusten ravinteiden saannista. Terve hius on joustava sekä kiiltävä. Lisäksi tervettä hiusta on helpompi käsitellä ja hallita.

Hiusten hyvinvointiin vaikuttavat sekä yksilölliset tekijät että ulkoiset vaikutteet. Ruokavalion ohella hiuksiin vaikuttavat hormonimuutokset sekä stressi. Hiusjuurta on mahdollista ravita ravintolisällä. Hiusjuuresta huolehtiminen ja terveiden hiusten kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä. Hiuksen normaali kasvusykli on nimittäin noin 2-6 vuotta. Päässämme on siis eri kasvun vaiheissa olevia hiuksia, jotka ovat myös laadultaan erilaisia. Normaali hiustenlähtö tarkoittaa noin 70-100 irronnutta hiusta päivässä. Jos hiuksen ravinnonsaanti juuresta tyrehtyy, hiusjuuri kuolee ja hius putoaa pois.

Vinkit elinvoimaisten hiusten kasvattamiseen

  • Huolehdi hiusjuuren terveydestä monipuolisella sekä terveellisellä ruokavaliolla.
  • Tarvittaessa hiusjuurta voi ravita myös ravintolisällä ja päänahkaan levitettävillä liuoksilla.
  • Stressi, hormonimuutokset ja ravintoainepuutokset voivat kiihdyttää hiustenlähtöä. Pyri siis hillitsemään kovaa stressiä.

Hiustesi hyvinvoinnin tueksi kaikki Biorion tuotteet Olo-apteekista huhtikuun ajan -15%. Biorion valikoimaan kuuluu ravintolisä, hoitoneste, shampoo ja hoitoaine.