Terve ja hyvinvoiva iho tarvitsee sekä rasvaa että kosteutta. Rasvan puute voi näkyä iholla karheutena, hilseilynä ja velttoutena. Öljyt ovatkin hyvä lisä talvi-ihon hoitoon sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kasvoöljyt lukitsevat kosteuden tehokkaasti iholle; siksi niiden lisääminen osaksi jokapäiväistä ruutiinina on suositeltavaa viimeistään nyt, kun pakkanen kiristyy ja ilma on kuivaa niin sisällä kuin ulkona.

Muista kasvojen aurinkosuoja myös talvella

Päivävoiteen aurinkosuojaa ei kannata unohtaa talvellakaan. Turvallinen fysikaalinen aurinkosuoja auttaa suojaamaan sekä UVA- ja UVB-säteiltä, että HEV-säteiltä, eli matkapuhelimen tai tietokoneen näytön siniseltä valolta.

Valitse kasvoöljy ihotyyppisi mukaan

On melko yleinen harhakäsitys, että sekaiho tai rasvoittuva iho ei kaipaisi öljyjä. Oikein ihotyypin mukaan valittu öljy tasapainottaa ihon toimintoja. Lisää ihontyyppisi mukaiset kauneusöljyt päivittäiseen ihonhoitoon. Talvella kuivaihoisen kannattaa vaihtaa myös puhdistustuote öljypohjaiseen. Öljypohjaiset tuotteet löydät esimerkiksi uudesta, kotimaisesta Circulove-luonnonkosmetiikkasarjasta. Sarjan tuotteet sisältävät kasvipohjaisia pro- ja prebiootteja sekä ruokalaatuisia, puhtaita luonnon öljyjä.

Circulove SMOOTH Hoitava Kasvoöljy sopii erityisesti kuivalle ja aikuisemmalle iholle. Tuotteessa on vedetän koostumus.

Circulove CALM Rauhoittava Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja couperosa- tai rosaceaiholle. Sopii myös seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tuotteessa raikas tuoksu kurkusta sekä vihreästä ja valkoisesta teestä.

Circulove DAY Kosteuttavan Päivävoiteen fysikaalinen suojakerroin 20 auttaa suojaamaan myös myös näyttöpäätetyön rasituksilta iholla. Sisältää runsaasti ihon mikrobitasapainoa suojaavia probiootteja ja prebiootteja. Raikas tuoksu kurkusta, vihreästä ja valkoisesta teestä.

Circulove ihonhoitosarja tukee ihon omia luonnollisia toimintoja ja tasapainoittaa ihon mikrobitasapainoa. Sarjassa käytetään puhtaita, ruokalaatuisia luonnon öljyjä mm. vadelmaa, mustaherukkaa, mansikkaa, hamppua, jojobaöljyä, auringonkukkaa ja ruusunmarjaa, jotka sisältävät iholle tärkeitä välttämättömiä rasvahappoja sekä antioksidantteja. Tuotteiden CO2-uuttomenetelmä ja kylmäpuristus takaavat öljyjen tehokkuuden. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Nyt tutustumistarjous! (rajoitettu erä)

Osta Cirulove Seerumi tai Kasvoöljy, saat Puhdistusöljyn kaupan päälle (arvo 49 €)