D-vitamiinilla on elimistössämme useita tärkeitä tehtäviä puolustusmekanismien sekä tulehdusten hoidossa. Terveyden ylläpito on D-vitamiinin tärkeä tehtävä. D-vitamiini auttaa monien tulehdussairauksien ennaltaehkäisyssä ja hallinnassa, ja on keskeinen tekijä luiden terveyden ylläpitämisessä sekä sydän- ja verisuonitautien, MS-taudin, syöpätautien, reumatautien, metabolisen oireyhtymän ja diabeteksen riskien hallinnassa.

D-vitamiinilisää suositellaan nautittavaksi talven pimeinä kuukausina, mutta harva tietää, mikä oma kehon D-vitamiinin taso on. Rekisteröitymällä Olo-apteekin verkkokauppaan saat Terveystalon D-vitamiinimittauksen etuhintaan 50 € (norm. 65 €). Tarkemmat tiedot edusta saat rekisteröitymällä verkkokauppaan osoitteessa oloapteekki.fi ja käyttämällä rekisteröitymisen jälkeen saamaasi etukoodia Terveystalon asiakaspalvelussa maksun yhteydessä. Etu on voimassa maaliskuun 2020 loppuun saakka.

Voit varata ajan laboratoriotutkimukseen täältä. 

D-vitamiinimittaus sopii kaikille terveydestään kiinnostuneille

Me Olo-apteekissa haluamme auttaa löytämään avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olo-apteekin ja Terveystalon tarjoamat hyvinvoinnin ja terveyden palvelut auttavat tuntemaan omaa terveydentilaa paremmin. Olo-apteekin palvelut ohjaavat kohti parempaa oloa, sekä auttavat oikeiden terveyttä ja hyvinvointia tukevien tuotteiden löytämisessä. Terveystalon D-vitamiinimittaukseen et tarvitse lähetettä ja se sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään.

Veriarvot kertovat elimistömme sisäisestä tilasta sellaista tietoa, jota emme voi saada älykellosta tai sormuksesta. On viisasta olla perillä paitsi elimistönsä tilasta, myös siitä, mitä vitamiinilisää olisi terveyden kannalta järkevää nauttia ja kuinka suurina annoksia. D-vitamiinitutkimus on verikoetutkimus. Tutkimus ei edellytä paastoa eikä lähetettä, ja tutkimustulos valmistuu 1-2 vuorokaudessa. Tulos näkyy Oma Terveydessä, omasta saantisuosituksesta ja sopivasta D-vitamiinilisästä kannattaa keskustella Terveystalon hoitohenkilökunnan kanssa, esimerkiksi sairaanhoitajan vastaanotolla tai etälääkärin kanssa.