Kääri joulun lahjapakettiin hyvää oloa! Olo-apteekin valikoimasta löydät täydelliset lahjat kauneuteen ja hyvinvointiin. Verkkokauppamme palvelee joululahjaostoksissa kellon ympäri.

Ihania lahjaideoita löydät myös piipahtaessasi Olo-apteekissa, jossa henkilökunta on valmiina auttamaan ja löytämään juuri oikeat yllätykset läheisillesi. Olo-apteekin verkkokaupasta tilatut joululahjat ehtivät pukinkonttiin, kun teet tilauksen viimeistään 16.12.

Herkkäihoiselle mielitietylle

Talvella iho reagoi herkästi kylmyyteen ja tarvitsee erityistä huolenpitoa. Iho tarvitsee tarpeeksi kosteutta voidakseen hyvin. Useissa sesongin lahjapakkauksissa onkin harkittuja täsmäapuja kylmyydestä johtuviin iho-oireisiin. Lahjapakkaukset ovat oivallinen lahjaidea, koska niissä tuotteet on mietitty toisiinsa sopiviksi ja tuotteet myös täydentävät toisiaan.

Avenen Cicalfate -lahjapakkaus sisältää käsivoiteen erittäin kuiville käsille ja helpottaa kuivuudesta johtuvaa halkeilua iholla. Huulirasva hoitaa rohtumia, halkeamia sekä paikallisia ihovaurioita. Viima ja lämpötilan vaihtelut saattavat herkistää normaalin ihon talvella herkemmäksi. Olo-apteekeista ja verkkokaupastamme 19,90 €

Herkkäihoiselle rauhoitusta ja kosteutusta tarjoaa Atopik sensitive -lahjapakkaus, joka sisältää hellävaraisen puhdistusemulsion, ihoa kosteuttavan kasvoveden ja ihanan rauhoittavan kauravoiteen kasvoille. Olo-apteekeista ja verkkokaupastamme 24,90 €.

Puhtauden ja raikkauden ystävälle ACO Face -pakkaus sisältää päivä- ja yövoiteen normaalille tai sekaiholle. ACO Face Refreshing Cleansing Gel on hellävarainen puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle. Poistaa tehokkaasti lian ja meikin ja jättää ihon raikkaaksi. ACO Face Moisturising Day Cream on kevyt päivävoide normaalille ja sekaiholle. Imeytyy nopeasti ihoon ja antaa iholle pitkäkestoista syväkosteutta koko päivän ja vähentää ihon kiiltoa. Olo-apteekeista ja verkkokaupastamme 14,90 €.

ACO for Men -lahjapakkaus sisältää miehen iholle suunnitellut suihkugeelin ja kasvovoiteen, joka kosteuttaa ihoa jättäen sen kuitenkin mattapintaiseksi. ACO for Men Hair & Body Wash on virkistävä, raikkaan tuoksuinen 2 in 1 puhdistus vartalolle ja hiuksille. Sisältää luonnollisesti kosteuttavia ainesosia, jotka estävät ihon ja hiusten kuivumista ja tekevät niistä pehmeän tuntuiset. ACO for Men Face Cream on hajusteeton, tehokkaasti kosteuttava kasvovoide, joka imeytyy ihoon nopeasti jättämättä sitä tahmeaksi. Sisältää B5-provitamiinia ja E-vitamiinia, jotka rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Olo-apteekeista ja verkkokaupastamme 13,90 €.

Nämä ja monet muut hyvää tekevät lahjat paketoimme sinulle lahjapakkauksiin. Voit valita lahjapakkauksen jouluostoksillesi myös verkkokaupasta ostetuille lahjoille.