Tunnetko jo painopeiton? Painopeittoja on käytetty terveydenhuollossa jo pitkään unihäiriöiden hoidossa, ja ne ovat nyt saavuttaneet suosion myös kuluttajien keskuudessa.

Painopeitto toimii kuin halaus. CURA-painopeitto saa painonsa lasihelmistä, jotka jakautuvat tasaisesti peiton ruutuihin. Paino takaa nukkujalle jatkuvan halauksen tunteen. Samalla painon tuoma miellyttävä paine antaa keholle viestin, jonka ansiosta elimistö vapauttaa enemmän hyvän olon hormoneja, kuten oksitosiinia ja serotoniinia. Suurin osa painopeiton käyttäjistä kokeekin sekä unenlaatunsa parantuneen, että rentoutuvansa paremmin.

Jari Litmanen suosittelee

Myös jalkapallolegenda Jari Litmanen luottaa painopeittoon. "En uskonut, että peitolla voisi olla näin suuri merkitys!"

Kokeiltuaan CURA-painopeittoa parin kuukauden ajan, Jari Litmanen ilmoitti jakavansa mielellään omia kokemuksiaan myös muille.

”Omat kokemukseni CURA-peitosta ovat olleet oikein positiivisia. Rehellisesti sanottuna en uskonut, että peitolla voisi olla näin suuri merkitys uneeni. CURA-peitto on auttanut minua nukkumaan paremmin ja haluan auttaa muita kokemaan saman. Mikäli haluat parantaa untasi, suosittelen kokeilemaan CURA-painopeittoa”, Litmanen kannustaa.

Painopeitto voi parantaa uniterveyttä ja lievittää levottomuutta

Professori Markku Partinen, neurologian erikoislääkari, on erikoistunut unilääketieteeseen ja toiminut mm. Maailman Unilääketieteen Yhdistyksen (WASM) presidenttinä ja johtaa kansainvälisesti arvostetuinta uniklinikkaa Suomessa.

“Tutkimukset osoittavat, että painopeitto on useissa tapauksissa auttanut henkilöä, joka kärsii uniongelmista. Ruotsissa painopeittoja on käytetty 15 vuotta terveydenhuollossa mm. ylivilkkaille lapsille ja muistisairaille. Olemme myös Suomessa aloittamassa kliinistä tutkimusta painopeiton vaikutuksista ja odotamme mielenkiinnolla tuloksia uniterveyden kohentumisesta. Painopeitto välineenä parempaan uneen on lupaava ja vaaraton metodi, mitä haluamme tutkia enemmän," toteaa unitutkija Markku Partinen.

CURA of Sweden -painopeittoja on saatavilla 3 - 13 kg painoisina. Kevyimmät painopeitot sopivat myös lapsille.

96% CURA painopeiton käyttäjistä suosittelee painopeittoa. CURA Pearl Classic on useiden painopeittojen testivoittaja ja Euroopan myydyin painopeitto.

Tutustu valikoimaan, ja anna lahjaksi hyvän yön unet.