Arvio:
100% of 100

Canoderm 500 g emulsiovoide

24,70 €
30 päivän alin hinta: 24,70 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Canoderm on tehokosteuttava perusvoide, joka vahvistaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Soveltuu hyvin esimerkiksi atooppisen ihottuman oireiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Hajusteeton. Sisältää 5 % karbamidia. 

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Käytän itse kuivan ja atooppisen ihon hoitoon. Ihottumaa ei ole päässyt syntymään säännöllisen käytön vuoksi, eikä myöskään rasva kirvele kuivalle iholle levittäessä. Käytän itse myös kasvojen iholle sillä, niihin ilmestyy suuria kuivia alueita ilmojen kylmetessä. Huippu tuote ja toiseen en vaihda.

    Suosittelen
  • Tytär käyttänyt vuosia atooppisen ihon rasvaukseen. Lääkäriltä aikanaan saimme tietää, että tämä voidectutkitusti auttaa atooppisen ihon hoidossa.

Tuotekuvaus

Canoderm tehokosteuttava 5% perusvoide on nimensä mukaan tehokkaasti ihoa kosteuttava perusvoide. Tuote sisältää 5% kosteuttavaa karbamidia, joka pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Tuote on helposti levittyvä ja hajusteeton ja se sopii kaikille ihotyypeille, sekä lapsille että aikuisille. Erityisen hyvin Canoderm tehokosteuttava 5% perusvoide sopii kuivan ja atooppisen ihon hoitoon. Saatavilla riittoisassa 500g pakkauksessa ja kompaktimmassa 210g pakkauksessa.

Kuiva iho ja sen hoito
Vaivaako sinua kuiva tai atooppinen iho? Kuiva iho voi ilmetä kuivuuden ohella halkeiluna, hilseilynä ja kutinana. Tämä vaiva on erityisen yleinen pohjoisella pallon puoliskolla etenkin talven kylmän ilman ja ilmastoinnin kuivattaessa ihoa. Lisäksi runsas peseminen saippualla voi pahentaa kuivuuden tunnetta..

Kuivan ihon hoidossa keskeistä on hoitaa ongelmaa varhaisessa vaiheessa. Kosteuta ihoa aamuin illoin perusvoiteella, kuten Canodermin perusvoiteilla. Peseytyessäsi suosi viileää vettä ja kevyitä, kosteuttavia, hajusteettomia pesuaineita. Hyvä ravitsemustila tukee ihosi hyvinvointia, joten pyri huolehtimaan myös riittävästä ravinteiden saannista.

Ihottuma, atopia ja niiden hoito
Ihottuma, kuten atooppinen ihottuma on kiusallinen, mutta yleinen vaiva. Ihottumassa on kyse ihotulehduksesta, johon voi liittyä muun muassa punoitusta, turvotusta ja näppylöitä iholla. Ihottumaan liittyy myös ikäviä kutinaoireita ja jopa verenvuotoa. Joskus ihottuma alueelle voi myös päästä ihotulehduksen aiheuttava bakteeri.

Ihottumaa on tärkeää hoitaa heti alussa tehokkaasti. Ihottumien hoidossa käytetään muun muassa kortisonivoiteita sekä ihottuman uusiutumista hillitseviä kosteuttavia voiteita. Atooppisen ihottuman hoidossa on parhaiten osoitettu karbamidia sisältävien perusvoiteiden kliininen teho. Käytä hoitavaa ja kosteuttavaa tuotetta eri aikaan, jotta saat molemmista parhaan hyödyn. Lisäksi on suositeltavaa käyttää hengittäviä vaatteita ja välttää hankausta ja raapimista.

Ainesosat

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Canola Oil, Urea, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Dimethicone, Paraffin, Sodium Lactate, Polysorbate 60, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Carbomer, Lactic Acid, Citric Acid, Ethylparaben, Methylparaben


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta. 

Tuotetiedot

Pakkauskoko620 g
Päiväys 31.3.2026
Brändi Aco
Markkinoija Perrigo Suomi
SKU 2169753
EAN 7319861021226
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Aco

Liittyvät Artikkelit