Eucerin AtoControl Acute Care Cream 100 ml

23,90 €
30 päivän alin hinta: 21,51 €
Vertailuhinta: 4.27 €/m

Intensiivistä hoitoa atooppisen ihottuman pahenemisvaiheisiin - helpotusta kutisevalle iholle. Lievittää punoitusta ja ärsytystä sekä helpottaa kutisevaa tunnetta niin, että ihon raapiminen vähenee. - Intensiivistä hoitoa atooppisen ihottuman pahenemisvaiheeseen - Paikallishoitoa ärtyneille ja kutiseville ihoalueille - Kasvoille ja vartalolle - Soveltuu aikuisille, lapsille ja vauvoille 4 viikon ikäisestä alkaen - Hajusteeton

Saatavilla

Tuotekuvaus

Intensiivinen hoitovoide atooppisen ihottuman pahenemisvaiheisiin

Atooppinen iho on kuiva, ärtynyt ja kutiseva. Kutina aiheuttaa raapimista ja johtaa herkästi noidankehään, jossa kutina ja raapiminen on jatkuvaa. Oireet pahenevat ja saattavat häiritä yöunia ja heikentää elämänlaatua.

Eucerin AtoControl Acute Care Cream on erityisesti kehitetty rauhoittamaan ja hoitamaan atooppista ihoa pahenemisvaiheen eli lehahdusten aikana. Se sisältää ainutlaatuisen vaikuttavien ainesosien yhdistelmän Licochalcone A:ta, antibakteerista dekaanidiolia ja kutinaa lievittävää mentoksipropaanidiolia (MPD). Tämä yhdistelmä sekä korkea pitoisuus keramideja vahvistaa ihon luonnollista suojaa, lievittää ihon kuivuutta ja helpottaa kutinan tunnetta niin, että ihon raapiminen vähenee.

Hajusteetonta voidetta voi levittää oireileville alueille niin usein kuin on tarpeen. Sen on osoitettu parantavan atooppisen ihon oireista kärsivien unta ja elämänlaatua. Sopii aikuisille, lapsille ja yli neljän viikon ikäisille vauvoille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös atooppisella iholla

Tärkeimmät havainnot

Kuluttajatestissä (PiU) Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voidetta käytti samaan aikaan Eucerin AtoControl Lotion -voiteen kanssa 144 iältään yli 30-vuotiaan miestä ja naista, joilla oli lieviä tai kohtalaisia atooppisen ihon oireita. Neljän viikon käytön jälkeen he kertoivat tuloksista näin:

Parantaa ihon tilannetta
- 97% oli samaa mieltä seuraavan väittämän kanssa “Tuotteet saivat ihoni voimaan paremmin”

Antaa paremman unen
- 96% oli samaa mieltä seuraavan väittämän kanssa “Minun ei tarvitse raapia paljon öisin”
- 94% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta he eivät “heränneet aikaisin aamulla iho-ongelmien takia”
- 93% oli samaa mieltä siitä, että tutkimusjakson aikana he heräsivät “yöllä harvemmin”
- 89% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta he “heräsivät hyvin levänneinä”
- 88% oli samaa mieltä siitä, että tuotteiden ansiosta heillä oli “päivällä hyvä energiataso”

Parantaa elämänlaatua
- Ennen tutkimusta 92% ryhmästä oli samaa mieltä siitä, että atooppisen ihon oireet vaikuttivat heidän elämänlaatuunsa. Kun he olivat käyttäneet AtoControl-tuotteita neljän viikon ajan, vain 38% ryhmästä oli samaa mieltä siitä, että sairaus vaikutti heidän elämänlaatuunsa. Tästä voidaan päätellä, että tuotteiden käytön seurauksena 54% ryhmästä koki elämänlaatunsa parantuneen.

Käyttö:

Levitä tarpeen mukaan pahenemisvaiheesta ärtyneille ja kutiseville ihoalueille.

Sisältö:

null


Huomioitavaa:

Levittämisen jälkeen iholla voi tuntua viileää tunnetta tai kihelmöintiä. Tästä ei tarvitse huolestua, sillä se on vain merkki siitä, että voide vaikuttaa.

Säilytyslämpötila:

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Caprylic-Capric-Triglyceride, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Triisostearin, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Decylene Glycol, Menthoxypropanediol (MPD), Citric Acid, Sodium Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Trisodium EDTA, BHT, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Tuotetiedot

Pakkauskoko5.6 m
Brändi Eucerin
Markkinoija Beiersdorf
SKU 2152155
EAN 7319470075726
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Eucerin

Liittyvät Artikkelit