Arvio:
86% of 100

Excilor Kynsisienihoito, liuos 3,3 ml

28,99 €
30 päivän alin hinta: 28,99 €
Vertailuhinta: 1.04 €/g
Siveltimellä levitettävä liuos kynsisienen hoitoon. Excilor läpäisee kynnen heti TransActive-läpäisyteknologian avulla ja vaikuttaa nopeasti estääkseen kynsisienen kasvun ja leviämisen. 

 • Tehokas - kliinisesti todistettu teho
 • Näkyviä tuloksia 2 viikon jälkeen
 • 1 minuutti päivässä, kynttä ei tarvitse viilata
 • Sisältää kynttä hoitavia lipidejä ja biotiinia
Saatavilla

Arvostelut

4.3
 • Suosittelen! Helppo käyttää, tuloksia näkyi jo parissa päivässä.

  Suosittelen
 • Todellakin suosittelen, tulokset näkyivät kolmen käyttöviikon jälkeen

  Suosittelen
 • Tehokas hoito sitkeään kynsisieneen. Vaatii pitkää ja säännöllistä käyttöä, mutta nyt yli vuoden käytön jälkeen tuottaa tulosta. Jatkan aineen käyttöä kunnes kynsi parantunut kokonaan. Aiemmin kokeilemani aineet eivät ole auttaneet samalla tavalla ja yhtä näkyvästi.

  Suosittelen
 • Helppo käyttää, hyvä tuote!

  Suosittelen
 • Hyvä tuote, helppo käyttää.

  Suosittelen
 • Helppoa ja vaivatonta käyttää!

  Suosittelen
 • Excilorilla saa pidettyä kynsisienen kurissa!

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Puhdista kynnet ja poista mahdollinen kynsilakka kokonaan ennen Excilor-tuotteen käyttöä. Kynsiä ei tarvitse viilata ennen käyttöä.

Levitä tuotetta koko kynnen alueelle ja kynnen reunan alle. Levitä tuotetta kahdesti päivässä (aamulla ja illalla). Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, hoitoa tulisi jatkaa vähintään kolmen kuukauden ajan. On suositeltavaa jatkaa hoitoa siihen asti kunnes infektoituneen kynnen tilalle on kokonaan kasvanut uusi terve kynsi. 

Anna kynnen kuivua (30-40 sekuntia) ennen kuin puet sukat ja/tai jalkineet jalkaasi.

Muista sulkea kynä kunnolla jokaisen käytön jälkeen, ettei tuotetta pääse haihtumaan.

Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Vältä tuotteen kosketusta silmiin ja limakalvoihin. Jos tuote joutuu kosketuksiin silmien tai limakalvojen kanssa, huuhtele huolellisesti vedellä. Tuotteen käytöstä lapsilla, raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole kliinistä tietoa. Jalkaongelmista kärsivien diabeetikkojen tulee konsultoida lääkäriä ennen Excilor-tuotteen käyttöä. Lue pakkauksessa oleva käyttöohje ennen tuotteen käyttöä.

Raskaus ja Imetys:
Tuotteen käytöstä raskaana olevilla tai imettävillä naisilla ei ole kliinistä tietoa. Suosittelemme konsultoimaan lääkäriä ennen tuotteen käyttöä raskauden ja imetyksen aikana.

Ainesosat

Etyylilaktaatti, etikkahappo, läpäisyä tehostava aine, kalvonmuodostusaine, vesi, glyseroli, polysorbaatti 80, setyyliasetaatti, asetyloidut lanoliinialkoholit, biotiini ja säilöntäaine (ei sisällä parabeeneja).

Tuotetiedot

Pakkauskoko28 g
Brändi Excilor
Markkinoija Sirowa Finland
SKU 2170488
EAN 8711744051648
Tuoteryhmät