Arvio:
95% of 100

Femiflor 30 kaps

35,60 €
30 päivän alin hinta: 35,60 €
Vertailuhinta: 1.62 €/g

Suun kautta nautittavat Femiflor-kapselit sisältävät terveen naisen intiimialueen omia Lactobacillus rhamnosus GR-1® ja Lactobacillus reuteri RC-14® maitohappobakteereja. Ne päätyvät ruoansulatuskanavan kautta oikeaan paikkaansa intiimialueelle. Terveellä intiimialueella elää luonnostaan maitohappobakteereita. Ne tuottavat maitohappoa, joka laskee pH:ta, sekä muita antimikrobisia yhdisteitä kuten bakteriosiineja ja vetyperoksidia.

Saatavilla

Arvostelut

4.8
 • Tehokas tuote

  Luulin saaneeni virtsatieinfektion, kunnes sain neuvon kokeilla Femiflor kapseleita. Lähti kirvellyt ja kutinat. Todella tehokas tuote.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote!

  Sopii hyvin vaihdevuosiin!

 • Suosittelen ehdottomasti vaihdevuotisille ja miks ei kaikille muillekin naisihmisille!

 • Toimii

  Vahva suositus tuotteelle, kirvely ja kutina jäi kuukauden kuurin jälkeen pois. Aion jatkossakin käyttää valmistetta muutaman kerran vuodessa kuuriluontoisesti. Yksi tähti jäi uupumaan kalliin hinnan takia.

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Femiflor on suun kautta nautittava maitohappobakteerivalmiste, joka tasapainottaa ja ylläpitää emättimen limakalvon luonnollista bakteeristoa. Femiflor sisältää Lactobacillus rhamnosus GR-1 ja Lactobacillus reuteri RC-14 -maitohappobakteereja. Emättimen bakteeritasapainon häiriö on yleinen vaiva, ja siihen altistavat mm. kuukautiset, raskaus, vaihdevuodet, yhdynnät ja antibioottikuuri. Maitohappobakteerien bakteeristoa tasapainottava ominaisuus perustuu bakteerien kykyyn muodostaa haitallisten bakteerien kasvua vaikeuttavia yhdisteitä.


Annostus: 1-2 kapselia päivässä suun kautta. Niele kapselit kokonaisena veden kera. Kapselin voi myös avata ja liuottaa pieneen vesimäärään.


Sopii raskaana oleville ja imettäville, mutta keskustele lääkärin kanssa, jos olet epävarma oireistasi.


Pakkauskoko: 30 kapselia


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Glukoosianhydraatti, Lactobacillus reuteri RC- 14, perunätärkkelys, mikrokiteinen selluloosa, Lactobacillus rhamnosus GR-1, magnesiumstearaatti.  Kapseli: hypromelloosi E464, väri E171. Saattaa sisältää  maitoproteiinijäämiä. Sopii kasvissyöjille.


Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: Lactobacillus rhamnosus GR-1 ja Lactobacillus reuteri RC-14 maitohappobakteerit 5,4 - 10,8 miljardia yksikköä.

Tuotetiedot

Pakkauskoko22 g
Päiväys 23.3.2025
Brändi Femiflor
Markkinoija Sabora
SKU 9238402
EAN 5704894052309
Kategorioita