Arvio:
40% of 100

Iiris Silmätipat 10 ml

14,40 €
30 päivän alin hinta: 14,40 €
Vertailuhinta: 0.65 €/g

Ainutlaatuiset silmät ansaitsevat hellää hoivaa. iiris-silmätippojen uudenlainen muokattu hyaluronaatti kosteuttaa ja hoitaa silmiäsi pitkään. Ohut, juokseva tippa on helppo tapa ylläpitää ainutlaatuisten silmiesi hyvinvointia. Iiris-silmätipat ovat CE-merkitty lääkinnällinen laite.

Saatavilla

Arvostelut

2
  • Perustippa

    Pullosta on heikkokätisen tosi vaikea puristaa tippaa ulos. Sumentaa näkökentän pitkäksi ajaksi. Kosteuttaa vain kohtuullisesti.

Tuotekuvaus

iiris-silmätipat on kehitetty kuiville ja ärtyneille silmille. Voit käyttää tippoja päivittäin esim. pakkasen tai ilmastoinnin kuivattamiin silmiin tai kun huomaat, että silmäsi ovat herkistyneet vaikkapa lukemisesta tai ulkoilman pölyistä ja vuotavat runsaasti.

Päätetyöskentely
Työikäisten ja koululaisten kuivasilmäisyys johtuu yhä useammin päätelaitteiden runsaasta sinivalosta, jolle altistutaan päivittäin useita tunteja.

Ikääntyminen

Muista, että ikä vaikuttaa silmien kyynelnesteen määrän ja laatuun. Kun kyynelneste ei ole enää koostumukseltaan sama kuin aiemmin, se ei pysty voitelemaan silmän pintaa samalla tavalla. Kun samalla usein myös kyynelnesteen määrä vähenee, silmän luontainen kosteutus ja voitelu ei enää toimi kunnolla.

Silmätipat

Vaivaako sinua silmien kuivuminen esimerkiksi päätetyön tai ilmastoinnin myötä? Silmien kuivuuden tyypillisiä oireita ovat roskan tai hiekan tunne silmässä, kutina, vetistely sekä kuivuuden tunne. Nämä oireet voivat olla todella epämiellyttäviä, mutta onneksi näihin oireisiin on saatavilla helpotusta. Iiris-silmätipat auttavat tehokkaasti ja helposti kuivasilmäisyyden aiheuttamiin oireisiin ja edistävät silmiesi hyvinvointia.


Mistä kuivasilmäisyys johtuu ja miten se oireilee?


Kuivasilmäisyyttä aiheuttavat ja pahentavat muun muassa pakkanen, ilmastointi ja runsas lukeminen esimerkiksi näyttöpäätteeltä. Toisaalta myös jotkin sairaudet sekä lääkeaineet sekä toimenpiteet voivat aiheuttaa silmien kuivumista. Mikäli kuivasilmäisyys on sinulle uutta, suosittelemme kertaalleen selvittämään asian taustan silmälääkärillä. Mikäli taustalta ei löydy sairautta tai lääkeainetta, voit lähteä turvallisin mielin hoitamaan kuivasilmäisyyttä tähän tarkoitetuilla valmisteilla, kuten Iiris-silmätipoilla.


Kuivasilmäisyyden oireita ovat kuivuuden tunne, tunne siitä, että silmässä olisi roska, silmien kutina ja vuotaminen. Silmät voivat myös väsyä ja näkökyky muuttua päivän mittaan. Tyypillisesti kuivasilmäisyyden oireet esiintyvät molemmissa silmissä. Oirekuvaan eivät kuulu kuume, yleisvoinnin lasku tai kellertävä eritys. Mikäli näitä esiintyy, kyseessä voi olla silmätulehdus, joka tarvitsee lääkärin arvion ja hoidon. 

Mitä ovat Iiris-silmätipat?

Iiris-silmätipat ovat kuiville ja ärtyneille silmille suunnattuja silmätippoja. Iiris-silmätipat voivat tarjota avun niin päätetyön, ikääntymisen, ulkoilun, piilolinssien kuin ilmastoinnin kuivattamille silmille. Iiris-silmätipat sisältävät kosteuttavaa hyaluronaattia, joka on kyynelnesteen luontainen ainesosa ja auttaa silmiäsi pysymään kosteina ja hyvinvoivina.

Kuinka Iiris-silmätippoja käytetään?

Ennen Iiris-silmätippojen käyttöä pese kädet huolella. Tiputa sitten 2 tippaa kerrallaan per silmä noin parin sentin etäisyydeltä silmään - älä kosketa tippapullon kärjellä silmää tai luomia. Tipat tiputetaan alaluomen luomitaskuun ja sen jälkeen on suositeltavaa painaa sormella silmän sisänurkan läheltä, jotta tipat eivät valuisi kyynelkanavaa pitkin nenään ja saisit niistä parhaan mahdollisen tehon. Iiris-silmätipat ovat oikein käytettyinä turvallisia myös pitkäaikaisessa käytössä. 


Mikäli sinulla on useita silmiin laitettavia valmisteita käytössä, nyrkkisääntö on, että hoitavat tipat, esimerkiksi allergiaan auttavat, laitetaan ensin ja sitten noin 15 minuutin päästä kosteuttavat. Mikäli käyttämäsi muu valmiste on voide, tällöin annostellaan ensin kaikki tipat ja sitten voide, sillä voida estää tippojen imeytymistä. 


Iiris-silmätippapullo säilyy kolme kuukautta avattuna. Merkitse avaamispäivä pulloon ja heitä mahdollinen ylijäämä pois kolmen kuukauden päästä avaamisesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko22 g
Päiväys 31.8.2025
Brändi Iiris
Markkinoija Verman
SKU 2152403
EAN 6417927103464
Tuoteryhmät