LAMISIL DERMGEL 1 % 15 g geeli

14,82 € 15,60 €
Vertailuhinta: 0.78 €/g
Alennettu hinta kirjautuneelle kanta-asiakkaalle.

Lamisil DermGel -geeliä käytetään ulkoisesti jalkasilsan ja varpaiden välisen sienitulehduksen hoitoon. Sen vaikuttava aine terbinafiini tappaa iho-oireita aiheuttavat sienet. Geelissä on ainutlaatuinen voidepohja, jonka ansiosta se imeytyy hyvin ja on miellyttävä käyttää. Lamisil DermGel viilentää kosteita, hautuneita jalkoja ja varvasvälejä sekä rauhoittaa erityisen nopeasti kutinaa. Lamisil DermGelillä jalkasilsan hoitoaika on viikko. Alle 18-vuotiaille ja pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin määräyksestä.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikuttava aine

TERBINAFIINI

Käyttötarkoitus

Ihon sienitulehdusten eli silsan hoito. Ilman lääkärin määräystä lääkevalmisteilla voidaan hoitaa varpaiden välisiä sienitulehduksia ja jalkasilsaa. Lääkärin määräyksellä valmisteita käytetään myös muilla ihoalueilla esiintyvän silsan hoidossa.

Annostus

Aikuisten varpaiden välisen ja jalkasilsan hoidossa geeliä käytetään kerran päivässä viikon ajan. Jos lääkäri on määrännyt lääkettä, sitä käytetään lääkärin ohjeen mukaan. Epäsäännöllinen käyttö tai hoidon ennenaikainen lopetus voivat johtaa tulehduksen uusiutumiseen.

Lääkkeen ottaminen

Ennen lääkkeen levittämistä ihottuma-alueet puhdistetaan ja kuivataan huolellisesti. Geeliä levitetään ihottuma-alueille ja niitä ympäröivälle iholle ja hangataan kevyesti ihoon. Lääkettä ei saa joutua silmiin. Tämän estämiseksi kädet tulee pestä aina lääkkeen levittämisen jälkeen. Jos sitä joutuu silmiin, silmät tulee huuhtoa runsaalla juoksevalla vedellä.

Vaikutustapa

Terbinafiini tehoaa moniin tulehduksia aiheuttaviin sieniin. Se vaurioittaa tulehduksia aiheuttavien sienten solukalvoa ja estää sen muodostumista. Näin se tappaa sienisolut tai estää niitä lisääntymästä. Yleensä oireet vähenevät muutaman päivän hoidon jälkeen.

Haittavaikutukset

Lääkkeen käytön aikana voi joskus esiintyä ihon hilseilyä tai kutinaa.

Raskaus ja imetys

Lääkäri arvioi lääkkeen käytön raskauden aikana. Ei saa käyttää imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytä alle 30 oC.

Ulkonäkö

Valkoinen tai melkein valkoinen, kiiltävä geeli.

Tuotetiedot

Pakkauskoko20 g
Päiväys 31.10.2026
Brändi Lamisil
Markkinoija Haleon Finland Oy
SKU 96784
EAN 7046260967847
Tuoteryhmät

Liittyvät Artikkelit